A Sudden Strike kop-kop ...
  • Axon
    A letöltött pályákkal kapcsolatban elsősorban azt tudom tanácsolni, hogy tölts le minél többet. Ezután vizsgáld meg alaposan mindegyiket. A pályák feléhez-harmadához mellékelnek egy néhány soros leírást (ezért kell minél többet letölteni). A leírásban elmondja, hogy mit hova másolj. Ezután általában a New game/Custom Game/Custom Missions menüpont alatt jelennek mag a pályák. Ha már 7-8 pályát sikerült beüzemelned, akkor már próbálkozhatsz azokkal is, amikhez nincs leírás, hiszen egy idő után már sejteni fogod, mit hova másolj.

Először is telepítsd a modot. Ha van telepítője akkor semmi gond, ha nincs akkor meg általában van leírása, hogy mit hova másolj. Ezután elindítva a blitzkrieget, menj az options menübe és minden modot a Load Mod kapcsolóval tudsz betölteni. Ha megnyomod akkor kijön egy lista az eddig telepített modokról. Kiválasztod és ezután már aktiválva is van.
    Azért egy kicsit most elgondolkoztam, mivel a Mission Barbarossa maga is egy mod és modként van aktiválva. Ha ezután aktiválsz egy másik modot akkor a MB már nem lesz aktív mod. Ezt nekem is meg kellene néznem. Lehetséges, hogy az általad említett modot nem modként kell aktiválni, hanem simán felül kell írni néhány MB filet.
    Mond meg a mod nevét és ha lesz időm én is kipróbálom.