Blitzkrieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem 3 volt és további 12 tankra képeztek ki legénységet. Ha megnézed az utolsó "Tigris 😊 4" lineket, akkor ott is vmi hasonló van.
Ez nem a MAUS? Ez van a játékban is, pl. az ardenneki pályán. 😞
Kilõhetetlen? 😊 Vsz nem volt rakétákkal felszerelt P-51 a közelben. Ebbõl sem épült túl sok. A játékban írnak is róla, csak tudnám minek tették be a játékba?! 😞
A medve nem játék.
"Only 3 Tigers were sold to Hungary in July of 1944 and small number"
Tehát összesen 3 db-ot vettünk 1944 Júliusban.
Néhány adat:
Weight: 188000kg
Crew: 6 men
Engine: Daimler-Benz MB 509 / 12-cylinder / 1080hp (V1)
Daimler-Benz MB 517 Diesel / 12-cylinder / 1200hp (V2)
Fuel Capacity: 2650-2700 liters + 1500 liters in reserve tank
Speed: 13-20km/h
Range: Road: 160-190km
Cross-Country: 62km
Lenght: 10.09m
Width: 3.67m
Height: 3.63m
Armament: 128mm KwK 44 L/55 & 75mm KwK 44 L/36.5
1 x 7.92mm MG34
Ammo: 128mm - 55-68 rounds
75mm - 200 rounds
Armor (mm/angle): Turret Roof: 60/90
Gun Mantlet: 250/round
Front Turret: 220-240/round
Superstructure Roof: 50-100/9
Front Glacis Plate: 200/55
Hull Front: 200/35
Belly Plate Fore: 100/90
Side Turret: 200/30
Hull Side Upper: 180/0
Hull Side Lower: 100+80/0
Rear Turret: 200/15
Hull Rear Upper: 150/37
Hull Rear Lower: 150/30
Belly Plate Aft: 50/90
Nem árt egy-két pillantást vetni a pancál átütõ táblázatra is!
Penetration of Armor Plate at 30 degrees from Vertical.
Ammunition: 100m 500m 1000m 1500m 2000m 3000m 4000m
Panzergranate 40/43 223mm 212mm 200mm 189mm 178mm 156mm 140mm
Minden egyes méterszámhoz tartozik, egy pancélátütõ szám, csak tablázatból copyztam ki, ezért ilyen nyomi.
A medve nem játék.
Az nem PZ III J, az a PZ IV J?
Tigris?
Tigris 😊 1
Tigris 😊 2
Tigris 😊 3
Tigris 😊 4
(Nagyon jó (szép) festésû tigrisek vannak itt + 3D modellek is !!!)
HIHI!
Egy, a "sok" magyar Tigris közül ...
Egy magyar páncélos oldal!
Õk 3-12 tigrist írnak ...
A medve nem játék.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A medve nem játék.
szal szerintem akkoris fölösleges 😄
A medve nem játék.
Ehhez erõsebb vontató kell, nagyobb teherbírása, zsákmányolt ágyúkat simán képes vagyok vontatni anélkül, hogy megszûntetném a tüzérségi tûzhengert ellátó utánpótló teherautókat. (Ált. az elején otthagytam a nehéztûzérségem - 5 155-ös löveg - és mellé az alapból adott légvédelmet. A sajáttal - core - meg védtem a tankjaimat és irtottam a kávékat. Heavy Antitank lövegek - bár könnyen vontathatók - a repcsiket nem szedik le. A 88-as viszont igen. 😊 Azonkívül tankelhárít a kicsike ...
A medve nem játék.
A raktárok feladatokat szoktam a végére hagyni. Általában elfoglalom simán, de akkor a szopatás miatt kedvem volt lebombázni.
(Tudod a játékbéli parancsnokom oldalágához tartozott - a német parancsnokom apjának, a testvérének, a barátjának, a nénikéjének, a lányának, annak londoni egyetemista barátnõjének, annak az apjának, a nõvérének, az õ férjének volt a golf klubban a társa - Harris tábornok, aki a brit bombázóerõk parancsnoka. Szóval innen a bombázhatnék ... 😊 ) (Vontatott volt. Bocs.)
A medve nem játék.
A légvédelem akkor nyomja jól, ha az egyik core egységed is köztük van. Az akkor is lõ, ha a többi uolyan nem. Én 105öst nyomtam be légvédelemnek. Szép munkát végzett! 😊
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
visszahivni nekemse sikerült, de ugy sejtem ha kevesebb waypointot adsz emg akor hamrabb viszamennek, mint ha sokat..., de mivel szvsz már inditásnál leveszi a megfelelõ menyiségü csikot az aljárol, igy hiába hivnád õket hamarabb visza, ugyse jöne a köv hamarabb, tehát nem érdemes visszahivni õket...
Random: Néha bekever extra nem oda való dolgokat is. De ritka.
Repcsik: Én sem tudtam õket visszahívni.
Füstbomba: Bénán van megcsinálva, de el tudod pl. rejteni az egységeidet, ill. pontatlanabbul céloznak, de szar az a funkció, viszont legalább van. Nem egy Steel Panthers, de több a lehetõség, mint a Suddenben ...
A medve nem játék.
ugyen fent kiirja mi az adot randomért a bonus, lejeb görgetsz, és ha ott több etséget mutat akor változik, ha megnyered az aktuálist ako a köv ugyanolyan szintû ranbdomért már a következõt fogod kapni...
A medve nem játék.