A Sudden Strike kop-kop ...
-
shippey #1296 Sziasztok!
Először is köszönetet mondok Axonnak!
Útmutatásod alapján sikeresen megtaláltam a küldetéseket, NAGYON KÖSZÖNÖM! remélem, hogy lesz eredmény: a hétvégén megpróbálok párat letölteni - akkor talán nyugodtabban tudok internetezni, mint hét közben.
Más: a lentebb olvasottak alapján tudtam meg, hogy létezik a Mission Barbarossa. (Nekem eddig csak a Blitzkrieg, a Rolling Thunder és a Burning Horizon volt meg.) Megrendeltem az egyik cégtől és ma érkezett meg a CD. Alig vártam, hogy munka után hazaérjek és nekiálljak a "harcnak". A beállításoknál a hard fokozatot választottam - elvégre gyakorlott vagyok "gondoltam". Hát jól pofára estem. Nem tudom, hogy Nálatok is úgy jelentkezik a játék ahogy nálam: nagyon erős a gép, alig van saját erőm, azt is rövid úton felmorzsolja az ellen. Szégyen-szemre easy-ra állítottam, és úgy gyűrtem le nagy nehezen az első küldetést. (Pedig a korábbiakkal hihetetlen sok időt eltöltöttem, azt gondoltam, tudok ezzel játszani.) Meg kell, hogy mondjam, nem éreztem azt a "feeling"-et, mint a korábi verzióknál. A másik gondom az, hogy a harckocsik, ágyúk, stb. hatóköre sokkal, de sokkal nagyobb, mint az eddig megszokott, és ez engem nagyon zavar. Nálatok is így van ez, vagy valamit be kell állítani?
Már csak "kötelességtudatból" is végig fogom vinni, de eddig nem igazán ragadott magával. Inkább Axon által nyújtott segítség alapján más küldetések után nézek.
Bocs, ha kicsit hosszú volt, üdv:
shippey