• Novca
    Ok. Megpróblálok rövid és érthető lenni.
    A TKOTH lényege egy zóna (ez a sárga kör a map-en), amit egyrészt meg kell szerezni, másrészt meg kell védeni. Ahogy az adott csapat egyik tagja belép a zónába, akkor elindul az óra.
    Két féle időre kell figyelni: egyszer van a teljes játékidő, másrészt van a zone time.
    Ha a zóna idő eléri a maximumot (ez szerverfüggő, általában 10-15 perc), az adott csapat nyer. Viszont ha csak egy pillanatra is nincs csapattag a zónában (kilép, megölik), a zone time lenullázódik, és indul előröl. A zónázó szerep természetesen felcserélhető. Ezt úgy értem, hogy ha valaki belép, indul az óra, de ő kimehet, ha van rajta kívül társ a zónában.
    Ha mindkét csapatnak van embere a zónában, annak a team-nek van helyzeti előnye, amelyiknek (akár egy másodperccel is) hamarabb indult az időmérője.
    Ha nem dől el a mecss a teljes játékidőig, tehát nincs csapat, aki egyhuzamban a zónában tudott maradni a zone time ideje alatt, akkor az utolsó pillanat eredménye dönt. Kicsit érthetőbben, ha az egyik csapat zone time-ja pl. 1:45-öt mutat, a másiké 0:56-ot az utolsó pillanatban, akkor természetesen az első csapat nyer.
    Alapvetően (ez saját vélemény, ha bárki kiegészíti, annak örülnék ) két féle stratégia van ebben a játékmódban:
    Az első, ha a csapat arra törekszik, hogy a zone time-mal eldöntse a mecsset, tehát megszerzi, és megtartja a zonát az adott ideig.
    A második, ha az "utolsó pillanatra" koncentrál a csapat, tehát a teljes játékidő végére bízza a döntést. Ezt valahogy úgy kell érteni, hogy nem zónázásra törekszik a mecss ideje alatt, hanem arra fordítja energiáit, hogy az ellenfél ne tudja a zone time-mal megnyerni a mecsset. Ez a fajta stratégia kétélű fegyver, és nagyon oda kell figyelni az utolsó percekben. (A =*HUN*= squad nagyon jól alkalmazza , sajnos.
    Remélem érthető voltam, és sikerült segítenem! Illetve bocs, ha triviális dolgokat is leírtam!