1136
-
inaki ramirez 1 #610 meddig lesz mukodve a server me csak későn érek haza.......
?
ja és az express serveren jáccotunk....
nevek most nem jonnek be...
-
Coco #609 OH!Bocs hoze 
Nem vettem észre
bocs
-
Coco #608 Ma is inditunk valszeg servert.Mindenkit szivesen várunk! "kb 8-tól, ~DFH~ Szerver néven" :)
(Hoze,nem gond ha a helyedben írtam?) -
ma szintén lesz szerver, kb 8-tól, ~DFH~ Szerver néven -
ma 8-tól indítunk szervert -
akkor jó 
kikkel jáccottál? hátha ismerem őket..
egyébként a fórumunkban meg tudjuk beszélni milyen pályákat indítsunk, milyen módban stb.
Dénié a host, és őt csak nálunk tudod elérni, szal ha érdekel a dolog szívesen látunk!
dfh-squad.uw.hu
-
inaki ramirez 1 #604 na aztán jo lett minden idővel......
egész éjjel 2 magyar sráccal jáccotunk jo volt.......
-
pontosan hogy csináltad? -
inaki ramirez 1 #602 az azé elég huzos hogy felraktam a legujabb peccste azt nem lehet felmennii a novára.......
most rakhatom ujra a gamét......
-
inaki ramirez 1 #601 az jo lenne mert akkor lehetne elore fixálni....
-
jaja, csak a nován keresztül lehet csatlakozni!
ha indítunk szervert, megpróbáljuk 1-2 nappal elötte jelezni itt -
inaki ramirez 1 #599 hogy kell ip-vel csatlakozni?
én asszittem csak a novalogic serverén lehet??????
-
HoTDoG #598 Vannak most magyar működő szerverek?
Ha igen írjátok már le az ip-ket, köszi. -
inaki ramirez 1 #597 nah errol lemaradtam.......
:-(
-
Novca #596 Indítunk ma szervert "~DFH~ Server" néven. Várunk mindenkit szeretettel!
-
Novca #595 Örülök, hogy segíthettem.
-
Coco #593 Esténként keresd a Delta Force Hungary(2)-t,vagy a nevünket,vmelyikünk biztos fennvan...
-
Novca #592 Erről a dedikált szerverről, meg a 24/7-esről elsősorban Hoze, és Deni barátaim/squadtársaim tudnak Neked felvilágosítást adni. Ha komolyan érdekel, a fórumunkban megkeresheted Őket. Biztos vagyok benne, hogy készségesek lesznek.
Én, ha épp nem indítunk, elsősorban külföldi szervereken nyomom. Bocs, de itt nem csinálok nekik reklámot. -
Hi!
Kicsit lemaradtam mostanában egyéb más teendőim miatt. Kijött végre olyan peccs, amivel tudunk dedikált szervert csinálni? Szeretem ezt a gámát (én tőlünk nem vagyok ezzel egyedül) és jó lenne vele nyomulni.
Vagy ha van egyéb megoldás hogy állandó szervert futtassunk, akkor szóljatok.
Mellesleg Ti hol szoktatok nyomulni? -
Novca #590 Ok. Megpróblálok rövid és érthető lenni.
A TKOTH lényege egy zóna (ez a sárga kör a map-en), amit egyrészt meg kell szerezni, másrészt meg kell védeni. Ahogy az adott csapat egyik tagja belép a zónába, akkor elindul az óra.
Két féle időre kell figyelni: egyszer van a teljes játékidő, másrészt van a zone time.
Ha a zóna idő eléri a maximumot (ez szerverfüggő, általában 10-15 perc), az adott csapat nyer. Viszont ha csak egy pillanatra is nincs csapattag a zónában (kilép, megölik), a zone time lenullázódik, és indul előröl. A zónázó szerep természetesen felcserélhető. Ezt úgy értem, hogy ha valaki belép, indul az óra, de ő kimehet, ha van rajta kívül társ a zónában.
Ha mindkét csapatnak van embere a zónában, annak a team-nek van helyzeti előnye, amelyiknek (akár egy másodperccel is) hamarabb indult az időmérője.
Ha nem dől el a mecss a teljes játékidőig, tehát nincs csapat, aki egyhuzamban a zónában tudott maradni a zone time ideje alatt, akkor az utolsó pillanat eredménye dönt. Kicsit érthetőbben, ha az egyik csapat zone time-ja pl. 1:45-öt mutat, a másiké 0:56-ot az utolsó pillanatban, akkor természetesen az első csapat nyer.
Alapvetően (ez saját vélemény, ha bárki kiegészíti, annak örülnék
) két féle stratégia van ebben a játékmódban:
Az első, ha a csapat arra törekszik, hogy a zone time-mal eldöntse a mecsset, tehát megszerzi, és megtartja a zonát az adott ideig.
A második, ha az "utolsó pillanatra" koncentrál a csapat, tehát a teljes játékidő végére bízza a döntést. Ezt valahogy úgy kell érteni, hogy nem zónázásra törekszik a mecss ideje alatt, hanem arra fordítja energiáit, hogy az ellenfél ne tudja a zone time-mal megnyerni a mecsset. Ez a fajta stratégia kétélű fegyver, és nagyon oda kell figyelni az utolsó percekben. (A =*HUN*= squad nagyon jól alkalmazza
, sajnos.
Remélem érthető voltam, és sikerült segítenem! Illetve bocs, ha triviális dolgokat is leírtam! -
Novca #588 Hááát, ezt nem ígérhetem. Legfőképpen azért, mert nem az én asztalom. De ha kérdésed van, tedd fel bátran a fórumunkban, (esetleg itt). -
Novca #586 Csak tapasztalatból írtam!
-
Coco #585 

:) -
Novca #583 Ez érdekes. Nem lehet, hogy TeamDM volt, csak a friendly brief kikapcsolódott, és a csapattársakat nyírbáltad? ;) -
inaki ramirez 1 #581 sszerdán is indul el server akinek van kedve az jojjon
a részleteket késobb......
-
http://dfh-squad.uw.hu
...bocsi az elírásért
-
Az az igazság, hogy mivel ez egy elég új játék, vannak hibái....velem is előfordult hogy már megcsináltam mindent, mégsem ment tovább a játék...azt javaslom probáld meg hogy nem -e egy kocsira kell e felugrani, vagy vmi más, de ha nincs más akkor egy korábbi szévtől, vagy teljesen ujra kell indítania a küldetést.
A legújabb pachot, és a crackot le tudod tölteni a hpp://dfh-squad.uw.hu oldalról..
-
Off
Hi.Nemtudom,hogy itt érdekel-e valakit ,de azért beírom. Az n-fusion honlapján szavazás van arról,hogy a Line of Sight:Vietanmnak kell-e Linuyos szerver. N-fusion.comon a Line of Sightos Forumba lehet szavazni annál a témánál ami után [POLL]-van. Be kell jelentkezni az oldalra. Ha esetleg ráértek akkor menjetek és szavazzatok igennel,mert akkor egyből lenne szerver ennek a fasza gaménak.
BOCS AZ Offért.
-
inaki ramirez 1 #576 nah most is indul egy szintén magyarok néven fut aki akar jojjon -
inaki ramirez 1 #575 no ,volt inditva magyarok néven,be is jott két protugal csávó,akik baromi jók voltak...:(...
meik betoltés?hát a game betoltése,amikor csatlakozok valahova.....
ma este valaki kb 11 tol jonne gamázni???
vagy esetleg indit vki?
-
CTF - capture the flag
TDM - team deathmatch
DM - deathmatch
FB - flag ball
TKOTH - team king of the hill
AD - attack and defend
SD - search and destroy
a G betűvel tudod megnézni miért mennyi pontot ad (játék közben)
-
ha indítasz szervert lécci írd ki a nevét hogy mindenki könnyen megtalálja
-
melyik betöltési idő? -
inaki ramirez 1 #570 ez a betoltési idő valami borzalmas !!!!!!!!!!!!!
nincs valami megoldás erre? -
inaki ramirez 1 #569 na jo akkor ma lesz egy inditva.....
és koszi a segitséget......
akar vki jonni?
:-)
-
Novca #567 128-as uploaddal max. 7 fő, amikor még egész jó. De 8 főt is elbír, viszont akkor, már néha lagol. -
az első dolog, hogy legyen e bika neted!!!
aztán multiplayer => host game (nova world)kiválasztod a pályát, módot és start hosting.
-
inaki ramirez 1 #565 urak!
azt szeretném megkérdezni hogy ,lécci mondjátok el pontosan hogyan is kell servert indtani.....
-
hogy érted azt hogy furán??
-
Novca #562 Jó estét! Indítunk ma szervert DF Hungary néven. Szeretettel várunk mindenkit!