Nem szertnek tipusban okoskodni ... ezt neked kell eldonteni .
Annyit tudok mondani , hogy soha ne azt nezd elosszor mi van rairva hanem azt hogy mi van benne ( persze vannak kivetelek , de ezek mind egyeni tapasztalatok ami fugg sok mindentol )
Annyit tudok meg hozza tenni , hogy amit en elosszor megnezek
Kijelzo ; CPU ; Memoria .... engem soha nem erdekelt mekkora HDD van benne manapsag olcson hozza lehet jutni kulso 2,5" 100-120GB vinyohoz tehat felesleges +10000-20000-et kiadni azert hogy 60GB helyett 80 v. 100 legyen a gepben .
En azt vallom jobb lenne ha lenne benne egy 20GB-os az oprenbszernek
es a tobbi mind kulso lenne ( mondjuk ez is megoldhato .... nem tudom lehet e kapni 20GB vinyot :-)
Hat ami sokat emel a gep aran az a VGA . Aki jatszani akar ne vegyen laptopot annyi penzbol szep kis asztalit ki lehet hozzni. szerintem
Szovan ennyi .... en £720 vettem az MSI M677-t
Acer Aspire 5633WLMi Laptop with Intel Core 2 Duo Mobile T5500 Technology, 120GB Hard Drive, 2GB Super Fast DDRII RAM, Integrated Wireless, 15.4" Crystalbrite Widescreen Display, Integrated Digital Camera, 5 in 1 Card Reader, DVD-Super Multi Drive, and Genuine Microsoft Windows XP Media Centre 2005
Mondjuk ez itt kijonne a penzedbol. Ha gondolod szivesen segitek beszerezni itt egyet ( Scotland ) ha gondolod. Ez a gep magyarorszagon 50.000- dragabb. Annyi a szepseghibaja ... mar ha hiba ... angol bill. es op. rendszer