16455
-
#250 kösz a választ -
Inquisitor #249 Valószinüleg a GF7300GS kártya körüli a teljesítménye. AZ 512MB meg NE tévesszen meg, általában 128MB saját memóriája van, a többit eleszi a rendszermemóriából, HA engeded. Az igazság az, hogy a teljesítményéhez képest még a 128 is luxus. -
#248 Helló mindenkinek
Nyár végén tervezek venni laptopot, de már most nézegetem az árlistákat.
Csak az érdekelne hogy az nVidia GeForce GO7300 512MB videókártya mit bír??? Nem nagyon képben a laptopos rendszerekben. Melyik asztali gépbe való videókártyához hasonlít teljesítményben?
előre is kösz a segítséget.
-
virs lee #247 Elfutni elfut, csak más nem nagyon. Itt van 90k-ért egy T40, ennek több értelme van. -
#246 Sziasztok, barátnőm húga használt laptopot szeretne vásárolni. szövegszerkesztésre, külföldről kapcsolattartásra szeretné használni.
Holnapig él egy ajánlat egy ibm laptop-ra.
Típusa:
ibm thinkpad x600
600Mhz proci
384 MBram
videókari gondolom valami integrált csoda.
az ár, 50 ezer Ft.
2 kérdésem lenne, xp elfut e rajta, illetve azt, hogy megéri-e ezen az áron.
najó van egy 3. is, tudtok e ajánlani ezen az áron valami jobb vételt.
laptop.hu-t, vaterát, egyéb oldalakat már átnéztem.
A válasz mondhatni elég sűrgős lenne, mert holnap délelőtt választ kellene adnia!
Köszi előre is!
-
#245 Hi
Jo otlet ... En nagyon meg vagyok elegedve az MSI-vel.
Volt mar SONY VAIO-M , HP-m (HP Pavilon dv2175ea) ; ASUS-om , sot nyuztam egy Fujitsu S. M3438G-t is . De ez arban teljesitmenyben nagyon megfelelo , nem egy szepseg dijjas de de minden igenyemnek megfelelo.
Annyit meg , hogy ha valaki szeretne sporolni egy kicsit szivesen segitek innen ( Scotland ) beszerezni gepet. -
Dant0r #244 MSI M673X kb. ugyanolyan (nyílván gyengébb grafikailag meg pár tekintetben), és csak 200k áfával most pár helyen, szerintem nagyon megéri! -
virs lee #243 Az Albacomp semmivel nem rosszabb (de nem is jobb) mint a többi szutyok: Acer - Gericom - Asus - Clevo - FuSi Amilo. -
virs lee #242 Ez nem szerver hogy 24h-ban menjen. Darabig elviseli, de nyilván nem erre találták ki. Ahogy az asztali gépeket se. -
#241 Processor Intel® Core™ 2 Duo (T5500 - 1.66GHz (x2), 667MHz FSB, 2MB)
RAM 2048MB DDR2 533 (4GB MAX)
Hard Drive 120GB 5400rpm
Media Drive Dual Layer DVDRW Super Multi Integrated Combo
Screen Size 15.4" TFT active matrix 1280 x 800 ( WXGA ) - 24-bit (16.7 million colours)
Graphics High Performance 128MB integrated 945 Intel Graphics
Camera 1.3 Megapixal Orbi Cam 224 degrees
Ports
4 x Hi-Speed USB - 4 PIN USB Type A
1 x S-Video Port
1 x Digital Camera 1.3M Orbi Cam
1 x network - Ethernet 10Base-T/100Base-TX - RJ-45
1 x modem - phone line - RJ-11
1 x display / video - VGA - 15 pin HD D-Sub (HD-15)
1 x audio - line-In - mini-phone 3.5mm
1 x audio - line-out - mini-phone stereo 3.5 mm
Ennyit rola .... ugy 192.500 penz lenni ... szerintem megeri sarokan torrentezni -
#240 Hi
Nem szertnek tipusban okoskodni ... ezt neked kell eldonteni .
Annyit tudok mondani , hogy soha ne azt nezd elosszor mi van rairva hanem azt hogy mi van benne ( persze vannak kivetelek , de ezek mind egyeni tapasztalatok ami fugg sok mindentol )
Annyit tudok meg hozza tenni , hogy amit en elosszor megnezek
Kijelzo ; CPU ; Memoria .... engem soha nem erdekelt mekkora HDD van benne manapsag olcson hozza lehet jutni kulso 2,5" 100-120GB vinyohoz tehat felesleges +10000-20000-et kiadni azert hogy 60GB helyett 80 v. 100 legyen a gepben .
En azt vallom jobb lenne ha lenne benne egy 20GB-os az oprenbszernek
es a tobbi mind kulso lenne ( mondjuk ez is megoldhato .... nem tudom lehet e kapni 20GB vinyot :-)
Hat ami sokat emel a gep aran az a VGA . Aki jatszani akar ne vegyen laptopot annyi penzbol szep kis asztalit ki lehet hozzni. szerintem
Szovan ennyi .... en £720 vettem az MSI M677-t
Acer Aspire 5633WLMi Laptop with Intel Core 2 Duo Mobile T5500 Technology, 120GB Hard Drive, 2GB Super Fast DDRII RAM, Integrated Wireless, 15.4" Crystalbrite Widescreen Display, Integrated Digital Camera, 5 in 1 Card Reader, DVD-Super Multi Drive, and Genuine Microsoft Windows XP Media Centre 2005
Mondjuk ez itt kijonne a penzedbol. Ha gondolod szivesen segitek beszerezni itt egyet ( Scotland ) ha gondolod. Ez a gep magyarorszagon 50.000- dragabb. Annyi a szepseghibaja ... mar ha hiba ... angol bill. es op. rendszer
-
#239 és ezek menynibe kerülnek? ACEr meg a tied:) játékra annyira talán nem is fontos, inkább film és programok, de ha a játékos laptop olcsobb lenne, akkor az:D
igazából amugy anynira kellene hogy sarokba otthon esténként folyamatosan torrentezzen:D:D:D -
#238 Hello
Hat .... szerintem nem megoldhato ez az igeny ennyibol . sorry
Vagy kenytelen vagy olyan cegtol vasarolni aki csak osszehajigalja a gepet. Jopelda ra Albacomp.
Szerintem a mindenes gepek "univerzalis" altalad hangsujozott funkciok
eros kozep kategoria 260.000 folott. Ami meg elfogadhato minoseg es ar az az ACER ( a hugom ilyet hasznal , nem olyan rossz )
Pl. en egy MSI M677-et nyuzok ami szamomra a top .... ezt a gepet nem veri semmi ar teljesitmeny szinten . -
#237 nemtudom hogy láttál e már 4:3as latpopot, marha ocsmány, mintha valami oszlop lenne előtted:) igen, lehet játszani rajta , de filmeket nézni főleg előnyös. lényeg egy laptopnál az Akksi , ha utazásra, üzleti célra a RAM CPU , játéknál VGA PROCI RAM HDD , szval ne vegyél ilyen Intel vezérlésű notit, mert azzal tuti nem leszel megelégedve szerintem ! -
izb #236 lehet, de szerintem nem a wide a lényeg egy lapinál.....
és főleg nem ez a lényeg -
#235 de nem ismerem a márkákat:D
widescreen gondolom" szélesvásznú", azon játszani lehet? -
#234 Mindenféle képp márkásat vegyél, amiről hallotál már, Albacomp, meg ilyenek kilőve szerintem :) meg ha már veszel jót vegyél, figyelj, a képernyőre , ajánlatos WideScreen-eset venni, jobb a szemnek ...:) ugyanis förtelmes szerintem a 4:3 as arány:) max tvben jó :D -
#233 laptop vásárlását tervezem, 150-200 között, de lehet csak oclsobb jut, játékra is, és programokra is használnám, de ami fontos lenne bluetooth és wifi.dvdíró. meg hogy ha menne éjjel nappal, ne legyen semmi baja:) nemtom túlmelegedik e vagy hasonló.
mennyibe kerülne és milyeneket érdemes venni?
nem nagyon értek a laptopokhoz:)
-
steweee #232 nagyvolumenű válasz volt, gartulálok. ruhában sem kéne csak egyméretet gyártani, aki kicsi arra legyen nagy, aki meg nagy annak legyen kicsi?
4-5 cm-ről beszélek, ami nem látványos méretbeli növekedés, viszotn a használhatóság szempontjából igen jelentős lenne. kár hogy a hazai kínálat nagyon sok termék szempontjából egy kalap sz**, és egyeseknek ez még tetszik is. így nem is fog fejlődni a dolog -
virs lee #231 egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért nem lehet pár centivel nagyobb az egész
Talán mert arra való hogy hordozzák? -
steweee #230 hi! tanácsot szeretnék kérni. nem értek a laptopokhoz, és visszaolvasni nagyon sok idő, meg nem is sokat mond nekem a dolog
200.000 ft-ig keresek laptopot, kiziárólag munka céljára lesz, tehát a videokártya nem kell hogy erős legyen, de a ramja legyen sok meg a proci cashe is a táblázatokhoz.minimum 14 colos képernyő, de inkább 15-ös, és hagyományos egyenes billentyűzettel. ha lehetséges külön jobboldali számbillentyűkkel és nagy iránynyilgombokkal, méret nem lényeg, inkább legyen nagyobb, de könnyen kezelhető.
a média markban már szétnéztem, sztem szarbbnál szarabbak vannak, még félmillióért is. egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért nem lehet pár centivel nagyobb az egész, de jobban kezelehtő billentyűzettel, gondolva a férfias manccsal rendelkezőkre is -
atix2 #229 Én is kinéztem most 1et egyébként...ASUS F3T 15.4C.Már csak 10ikét várom Csak azt nem tudom hogy go 7300(128MB) as vagy go 7600(256MB)as kártyával vegyem.Ez a go 7600 megközelíti 1 asztali gépbe valo GF 7600GS szintjét? -
atix2 #228 Szerintem ez az asus az árához képest jo kis gépecske :).Hsonló van 1 barátomnak de 512MB Ram -mal és gf7300 go kártyával.Azt mondta meg van vele elégedve. -
#227 ASUS A6M Q091-ről mi a véleményetek? -
#226 Sziasztok!
Nővéremnek szeretnénk venni egy laptop-ot, de nem igazán vagyok képben hogy milyenek vannak a piacon, mi éri meg...
Olyan 150- 200ezret szeretnénk rákölteni
Most főként szakdolgozat írásra kellene, de mellette persze netezni is
Ajánlatokat, kereskedéseket írjatok ha tudtok, köszi -
Kovász #225 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az MSI laptopokkal kapcsolatban van vkinek tapasztalata? Csak mert elég jó árban vannak a kisebb (max. 14") gépeik, de hiába kutakodtam, nem nagyon találtam tesztet vagy ilyesmit a neten róluk (lehet h még újak a piacon, nem tudom). -
#224 Sziasztok!
A véleményetekre lennék kiváncsi ezzel kapcsolatban:
MSI M662-02:
képernyő: 15.4" WXGA 16:9 GlareType (1280x800)
processzor: Mobile Intel® Core Duo T2300 (2mag) 1660Mhz
chipkészlet: Intel® 945GM+ICH7-M
Memória: 1024MB DDR2/667Mhz (bõvíthetõ)
Merevlemez: 100GB 5400 RPM
Optikai meghajtó: 8x DVD+-RW DL drive
Grafikus vezérlő: Intel 945GM DDR
audio: AC' 97 sztereo 16 bit
súly: 2.8 kg
Interfészek: 4in1 Card reader, 56K modem, Bluetooth, FireWire I-link, Gigabit LAN, PCMCIA, S-Video, USB 2.0 (4db), VGA monitor, Wireless 802.11b/g,
Windows® XP HOME Magyar
Ár: 189.999,+áfa (227.999,-Ft)
Elsősorban nem játékra használnám! Mit gondoltok? Vegyek ilyet, vagy ne vegyek? :)
Köszi a válaszokat! (és bocsi, ha nem ebbe a forum-ba kellett volna írnom!:) )
-
zolo05 #223 valaki segítsen hogy létezik-e (ha igen hol?)PCMCIA-ról USB-re átalakítás??? -
virs lee #222 IBM T60 250k. Na ez valóban megéri. ~~ -
#221 Nekem most HP Pavilon DV6000 es van
AMD Turion 64 x2
1024 ddr2 ram
nVidia Geforce go 6150 256 mb os
16\9 es keparany :)
nemrég vettem Brüsszelbe 800 euroert
Csao ajánlom mindenkinek :D -
#220 Ilyet vettem két hete. Sajna már nincs meg. A monitora hibás lett. Szállítónál ilyen már nem volt. Így be kellett érnem egy ASUS A6KM Q103-mal :-( -
#219 Hm.
Gyerekek ez nagyon zsir ilyen aron.
http://www.ipon.hu/?product_id=14249
MSI - M655X-028HU
Turion 64 2.0Ghz processzorral szerelt notebook 1024Mb memóriával, 15,4 -os képernyővel, 100Gb-os merevlemezzel, DVD-RW meghajtóval, vezetéknélküli kapcsolattal + Ati X1600as VGA 256Rammal
Brutto 243K.
Szerintem ez nagyon megeri. -
virs lee #218 Néha nem ártana (vissza)olvasni is. -
giz #217 Sziasztok!
Hasonló kérésem/kérdésem lenne, mint amse-nak volt.
Egy laptopot szeretnék vásárolni sulinetre bruttó 200-250 körül max.!
Főként office alkalmazásokra, internetezésre kellene, de szeretném, ha a játékok is futnának rajta, akár rosszabb grafikában is, de azért élvezhetően..
Igazából AMD turion-okat néztem, mert az Intel-nél (szinte) csak GMA 950-es videókkal találkozom.
A celeron-t azt kerülöm, egyébként a sempron milyenek laptopokban? Gázosak? :)
Egy ATI x200-as kártyától mit várhatok? Valamint egy 1100-estől és egy x700-astól?
Kinézett laptopjaim:
- aspire
- fujitsu
- végső eset, gondolom ez már jó lenne játékra(?):msi
ui.: Egyébként mi bajotok van a fujitsu-kal és az ACER-ekkel? MSI-ről még nem hallottam se jót, se rosszat, velük mi a helyzet? :)
Köszönöm előre is annak, aki segítséget szolgáltat nekem!!
giz -
Inquisitor #216 http://prohardver.hu/cikkek/2006-12-02/notebookok_es_sex/ -
virs lee #215 Ugyanaz a vga, demégiscsak HP és nem egy Fusi.
Sempron, x700... biztos hogy notira van szükséged? Ennyi pénzből sokkal jobb asztali játékgépet is összerakhatsz. -
#214 ebben a hp-ban ugyan az a vga van...
ezt találtam ami árban még jó és nem integrált vga van benne. -
virs lee #213 Igen, a már soxor emlegetett HP nx6310-et. Ezek az integrált videok nem játékra valók, a céljuk a minél kisebb fogyasztás. -
#212 hiak!
sulnetes notebook-ot szeretnék venni nettó 200e körül.
legfőképpen netezni és fotókat feldolgozni kell szóval proci + ram az kell azért, de néha elindítanék rajta egy counter strike -ot:)
ezt néztem ki, de a a vga nem mond sokat. ezzel lehet futtani vmi game-et?
vagy tudtok ilyen árért jobbat javasolni? -
virs lee #211 Tipikus olcsó noti.