A képek elég jól néznek ki...
  • Timber
    Nem hinnem, hogy teljesen bena lennek benne, hisz a magyarok kozul sokaig en voltam a legmagasabb szintu crafter (mig masok 7-8nal tartottak akkor voltam kb 17-18). Neha akkor is sebzodsz ha a megfelelot nyomod, csak a targy nem fog annyit romlani.
    Es meg a hentelesben sem mondanam, hogy nem ment, hiszen ahanyszor elmentem groupba (kiveve mikor Menyet is ott volt ... ot hagytam hadd ussek ^.^) mindig az volt a visszajelzes, hogy ilyen jo tankjuk nem volt meg.
    En azert nem szeretem az EQ2-t mert otlettelennek es unalmasnak tartom. Lehet kicsit nagyok az igenyeim, de az is lehet a SOE nem kepes rendes tartalmat adni a jateknak. SWG utan ennel tobbet vartam volna, bar az SWG is kezdett szar lenni amiota a SOE vette at teljesen, nem veletlen, hogy visszavettek toluk es most jon egy nagy rewamp.
    A questek? Mi quest van abban, hogy menj es olj meg 10 akarmit majd gyere vissza? Ez annyira gyenge es otlettelen, hogy nem igaz. Mas questet meg igazan nem talaltam, pedig vagy 60-70 questet megcsinaltam.
    Nem az a gondom, hogy nem szedek ossze 1 aranyat 5 perc alatt (hisz kb 30 aranyam volt) hanem az, hogy szar az economy (SWG utan). Egyszeruen rossz a market system es ez szamomra kritikus hiba. Ne haragudj de en abban semmi pozitivat nem latok, hogy 2 napig kell alldogaljak a szobamban mert csak ugy lehet arulni. Ha ez szerinted jo megoldas akkor nincs ertelme tovabb beszelnunk.
    Igen ha a feherekbol (amit easynek titulal ugye) pristine-re ad 3-4%ot csak ahoz le kell gyartanod 2-3 felebol 12-16 szurket (no exp) es az esely arra, hogy pristine lesz kb 5%.
    Osszegzeskepp: az EQ2 egy nagy hack and slash game. Tapolos grindelos. Nem MMORPG. Ezert nem tetszik nekem.

Ui.: szerintem te vagy a bena ^.^