Ha van kedved nosztalgiázni, régi progikról itt a helyed! Geforce FX vs 9700pro barmok kíméljenek!
  • Amiga
    Spectrumon volt a Captain Trueno, hát annak a hangulatát eddig semmi nem érte el, amivel játszottam. Platform volt, gyönyörű, négy irányba scrollozó grafikával egy középkori várban. A karakter alakot tudott váltani, lovaggá/tolvajjá/sumo birkózóvá lett, mikor mire volt szükség. Rengeteget játszottam vele!
    Ugyancsak Speccyn a Chaos, majd később a Lords of Chaos volt ász, de léteznek még Amiga átiratok is!
    C-64-en a Street Rod és az Elvira tarolt, de talán emlékeztek a Simulmondo I Play 3D Tennis-ére, ami mind a mai napg a legjobb teniszjáték! Félelmetes volt, ahogy Sampras ellen játszottam a karrier módban - az ezredik helyről indultam, Wimbledonban már a 8. kiemeltként! - és én álltam nyerésre, amikor Sampras beerősített... Lemosott a pályáról. Meccs alatt nem lehetett menteni, dse ez csak izgalmasabbá tette.
    Amigán a Chaos Engine minden idők legjobb akciójátéka lett, közel olyan jót sem láttam. Aztán ott volt a Super Frog, mindenkit meghódított. Mért nem tudnak ilyen színvonalú gámákat csinálni manapság? És persze az Elite II-Frontier, lenyűgöző volt.
    PC-n a Civ 2, a Might & Magic 6, a Sims, Driver jöttek nagyon be, persze PC-n rengeteg jó játékom van, de úgy érzem, az Amigás felhozatalt néhány területen meg sem közelíti.