Ha van kedved nosztalgiázni, régi progikról itt a helyed! Geforce FX vs 9700pro barmok kíméljenek!
-
Az en elso igazi kedvenc jatekom a Pre Historik 1/2 volt. A masodik epizoddal rengeteget jatszottam, es maig az egyik legkedvencebb jatekom. Az utobbi idot tekintve a duke 3d volt talan az elso azon gamek kozul, mely olyannyira melyen hatott ram, hogy az osszes kuldetes lemezt beszereztem, es mind a mai napig kemenyen nyomulok vele( Ezert varom annyira a duke forevert). Majd jott ugye a quake 1 ( kb parhuzamosan a duke 3d vel), ami szinten nagyon tetszett, aztan a quake 2 ami az ujsagokban olvasottakhoz kepest hatalmas csalodas volt...
Kozben meg egy nagy game volt, a szamomra halhatatlan Hexen 2, mely 97 ben jelent meg, es mind a mai napig az alap enginnel(`97!) fullosan muxik open glen keresztul a legujjab graf kartyak barmelyik driverevel!
Igy jutottunk el az unreal 1. reszehez, mely valami hihetetlen gyonyoru/hangulatos/csodalatos game, mind a mai napig a legjobb fps. Aztan a `99 es ev mar nagyon szepen indult. Kezdve ott, hogy : Thief : the dark project, sin, half life,... es meg folytathatnam a sort...Talan a Thief 1 volt a legjelentosebb mindd kozul, egesz napokat nyomtam vele vegig annno.
Aztan 1999 november 2-an jelent meg eletem legnagyobb jateka( es szegyenlem, hogy korabbi epizodjaival csak ez utan foglalkoztam) az Ultima IX : ascension. En az 1.03 f verzioval nyomtam vegig a gamet, ami tele volt buggal, es lassu is volt, de ezek alapjan lett eletem legnagyobb gameje( es originalban nem fogjatok ki talalni hol talaltam ra: Olaszorszagban, egy eldugott szigeten egy kis szupermarketben, 20 Euro volt az ara, azonnal megvettem
Ezt kovetoen nekem meg nagyon tetszett az Indiana Jones and the infernal machine, ami szimplan agyon verte a Tomb raider reszeket...( es a pc guruban is 92%ot kapott, de a negativ vizhangnak koszonhetoen utana mar csak negativan emlegettek...). Ezert varom annyira az Emperor`s tombot is. A tomb raidereket tekintve pedig a 3. resz tetszett a legjobban. Emlexem meg, a haverokkal parhuzamosan nyomtuk, (es akkor meg nem volt net hozzaferesem sem), es egymasnak segitettunk, amikor valaki elakadt...
Itt emlitenem meg meg a die hard trilogy 1 reszet, melyet psxen lattam eloszor, mert az egyik haveromnak anno olyan konzolja is volt( es fenypisztoly is:) Na az akkor leforditott a szekrol:)
Aztan 2001 augusztusa fele jartunk, amikor megjelent az Anachronox nevu rpg game. Na azzal egy honapot nyomtam kereken, es meg ma is az egyetlen game, ami felveheti az Ultima Ix-el a versenyt.
Meg meg emlitenek par gamet: Montesuma`s return, az egyik legjobb fp platform, es igen van hozza voodoo 2 -om is:) Marha jol is nez ki. Gex 3d enter the gecko : A vilag legjobb pc-s platform jateka( no comment). The whell of time( amiota megvettem, azota mas fp kaland game nem erdekel, es a zeneket meg ma is minden nap meghalgatom), Gabriel Knight 3 Rendkivuli hangulatu game, az egyik legjobb kaland jatek, Trespasser( amikor meglett, akkor tenyleg hanyatt vagtam magam... A fizikai engine egyedulallo mind a mai napig), Die by the sword( a legjobb hack `n slash mind a mai napig -no comment), nem folytatom a sort, mert meg sok van.
Special : Nintendo 64 Conker`s Bad Fur Day: Eletem 3. legjobb jateka, es egyben legjobb platform jateka... Ha nem tudnad miert, latogass el az N64 egy csoda topicba!
Hat ennyi