Ha van kedved nosztalgiázni, régi progikról itt a helyed! Geforce FX vs 9700pro barmok kíméljenek!
  • gumininja
    Par eve mar kerdeztem par forumon, de sosem jott ra erdemleges valasz. 64es emberkek biztos emlekeznek a Predator c. filmre es jatekra egyarant. A film alapjan keszult egy maszkalos-lovoldozos game. Izompacsirta baratunkat iranyitottuk, love a lazadokat, gerillakat meg mindent ami mozgott. Neha a predator is becelzott minket, akkor futas volt. Na, de a lenyeg, ami erdekelne. Ezerszer eljutottunk a game vegere haverokkal. Sajna csak trainerrel (akkoriban default benne szinte minden game elejen a lehetoseg, hat eltunk vele), anelkul sztem keptelenseg volt. A vegen, illetve gondolom hogy az a vege a film alapjan, balrol beerkeztunk egy tisztasra. Kozepen ott a tusko/faronk, ami a filmben is mint megoldas szerepelt a vegen. Jobbrol maga a predator cammogott be. Nade. Lottuk mi mindennel, ami volt a jatekban. Granatok, ak, kispuska, robbanofejes nyilak, stb.. De a hatas az volt, hogy a predator bekapta a golyokat, majd kiment jobbra ahonnan jott, es par mp mulva jott vissza. Na ez igy elment orakig, trainer miatt akar honapokig lohettuk volna. A tuskot pedig az istennek sem sikerult megmozditani (pedig lasd a film vege). Barki, akinek sikerult vegigjaccania, mert sztem ezutan jonne a THEEND felirat, az irja mar meg, hogy sikerult neki. Kabe masfel evtizedes kerdest valaszolna meg ;]