• SoDI---
    #120
    Én egészen a mai napig határozottan az nVidia mellett álltam ki, de most már lassan én is kezdem belátni azt, hogy valóban igen erősen az ATI-nak áll a zászló. Én már csak abban reménykedem még, hogy - mint ahogy itt az egyik hozzászóló említette - valóban csak a béta hardware-verziónak kell betudnunk ezt az előzetes várakozásokat igencsak alulmúló eredményt.
    Minden esetre ha minden igaz, ami ebben a cikkben áll, akkor egészen tiszta, mit fogok én személy szerint tenni. Megvárom, amíg az ATI új kártyája, és a Geforce FX is megjelenik, kivárok 2-3 hetet, amíg a kezdeti árak kicsit lejebb mennek (úgy is ott fognak azután stagnálni több hónapig), majd lecsapok egy leárazott 9700 PRO-ra.

    Persze csak akkor, ha idő közben nem jelenik meg egy olyan játék, vagy legalábbis nem érkezik egy olyan játékról hír, aminek az optimális futtatásához még az is kevés lesz. De ha a Doom III "alacsony" (ATI 9700-ra optimalizált) hardware-igényét nézzük, akkor ez a veszély nem áll fent.
    Csak az első Doom III engine-es játéknál majd, mert (korábbi engine-licenszelős játékok példájából kiindulva) az majd több politgond használ, mint a Doom III, tehát minden további game magasabb igényeket támaszt a vas felé, mint az alap Doom III...

    Meglátjuk...