Mire ment az egész kereszténységgel az emberiség?
-
1. helyesbítés: nem a zsidó-kereszténység ölte ki a sámánizmust, hanem a katolikus egyház. a bibliai keresztény legfeljebb szóban vagy írásban vetekszik veld, mint én most. Tehát szavad nem fedi az igazságot, a katolikus egyház úgyan úgy irtotta,... minket a protestánsokat is. (gályarabság)
Tehát ez a tények csúsztatása, a keresztények egyedül az evangélizáció formájával élnek. az hogy te egy politikai berendezkedésnek a bűneit a kereszténységre holmi vizes lepedőként ráhúzod, nem fedi a valóságot!
2.Nyilván elfeljted hogy a sámánhitű mongol-tatár hordák félig kiirtották magyarország népét. Kszönöm hogy a magyarok kiirtását még említésre méltónak sem veszed. Ennyit a békés sámávallásról.
Ja hogy a magyarországi sámánhitű csoportocskák egymással is vetekednek és mindegyik saját magát tartja igazinak? Ennyit a megértő vallásodról!
3."Az álkereszténységen ott lesz örökké a katharok, bogumilok, albigensek, a mayák, inkák, az indiánok megölésével magukra ütött pecsét."
Tényleg mi ez a fogalom zavar? Ezeket miért nelkem mondod?
Én is épp ezt kifogásoltam a katolikus egyház működésében, erről itt a topikban is írtam.
A bogumil, kathar, albigens testvéreimet és egyéb evangéliumi gyülekezeteket a katolikus egyház számlájára kell írnod nem a kereszténységére! Én is ezt írtam szózerint az indiánokról is!
Olvass már vissza pár hozzászólást, aztán írj ide a topikba!!!!!
4.Még egyszer mondom, a kutyafáját! a katolikus egyház bűneit nem az egyetemes kereszténység számlájára kell írni!
5. Senki nem beszél a zsidó felsőbbrendűségről! Ne hazudj! Idézz már tőlem egy hozzászólást amiben a zsidó felsőbbrendüségről beszélek?
Ugyanis a zsidóság olyan mint a többi nép, nem felsőbbrendű.
Egyszerűen Isten kiválasztott népe a sekina őrzésére. Ebben pedig nincs semmiféle gazdasági vagy politikai tényező!
Ez az Üdvtörténelem része, te pedig emberiség történelméről beszélsz. Egyiknek a másikhoz semmi köze! Illetve egy helyen: Jézus Krisztus születésénél!
6. továbbiakban kérlek ragaszkodj a tényekhez, nem csúsztatásokhoz és holmi hazug vádlások a kereszténység nyakába zúdításától...