Mire ment az egész kereszténységgel az emberiség?
  • css
    Most akkor írok már én is neked pár (számodra) kellemetlen hírt. Remélem nem lesz baj. :)

1. Magyarországon élnek sámánok. Én is ismerek egyet. Az, hogy te még nem láttál, még nem biztos, hogy nincs is. Én sem láttam még kockás pitont élőben, de attól a kockás piton még él és virul. :)

2. Vallástól és néptől függ, hogy a sámánok gyógyítók-e, vagy sem. Így nincs olyan, hogy minek kellene lenniük.
    (Vagy esetleg te akarod meghatározni nekik, hogy mit lenne szükséges tenniük? :) )

3. Igen, sajnos elég régóta keresztények a magyarok. Ideje lenne már váltani. Egy olyan vallás, ami eddig csak gyötrelmet és szenvedést hozott az emberiségnek, amely pusztán azért vált világvallássá, mert erőszakosabban terjeszkedett, mint az iszlám, és amelynek a nevében emberek ezreit ölték meg, kínozták halálra, melynek nevében nácikat bújtattak, gyilkosokat rejtegettek, melynek köreiben még ma is virágzik a pedofília (nem csak katolikuséknál!), és még rejtegetik is a világi igazságszolgáltatás elől, stb. stb.; azt a vallást már évszázadok óta be kellett volna tiltani. Sokkal kártékonyabb volt az emberiség számára, mint az összes egyéb vallás, plusz Sztálin és Hitler együttvéve.
    De a legnagyobb baj velük az, hogy gondolkodni képtelen, fanatikus idiótákat nevel.

4. Nem keveri senki. Legalábbis én nem.

5. Téves bibliafordítást szinte mindegyik keresztény felekezet elkövet. Arról már nem is beszélve, hogy egyrészt a Biblia teljes eredeti szövege még nem került elő (tehát senki nem tudhatja 100%-ra, hogy ami le van írva, az 100%-ig úgy is jelent meg anno). Másrészt ami a Bibliában van, azt a niceai zsinaton lőtték össze, rakosgatták bele. És természetesen emberi parancsra.
    Ráadásként meg megemlíteném, hogy nemigen tudok olyan keresztény felekezetről, amelyik mondjuk Júdás evangéliumát elfogadná ... holott (így elolvasva) simán beleillik a többi közé. Rengeteg oylan rész van benne, ami a mostani Bibliában is szerepel.
    Tehát nyugodtan felfoghatjuk úgy a fentiek alapján, hogy mindegyik keresztény felekezet a Biblia téves fordítását/értelmezését alkalmazza.

"A legrosszabb hírem viszont, hogy az Isteni teremtéselmélet és a Darwini evolúciós elmélet bizony együtt igaz."
    Elég merész vagy, hogy mindezt így, teljes magabiztossággal kijelented. Emberek ezrei agyalnak rajta hosszú évtizedek óta, de látom, te már tudod, mi is az igazság.
    ... vagy csak hiszed? :)

"De nincs olyan, aki meg tudja mondani, hogy a hím élőlények spermája hogyan keletkezik és nem tudta senki megmagyarázni eddig, hogyan lehet, hogy a nőkkel velük születik az összes petesejt, ami valaha megfoganhat."
    Ezt az baromi nagy sületlenséget vajh hogyan sikerült összehoznod? :DDDDDD LOL
    Alátámasztanád esetleg valamivel?
    Ha véletlenül nem sikerülne (amire nyakamat teszem), akkor szólok, hogy a kijelentésed cáfolata ha jól emlékszem az egyik általános iskolás biológia tankönyvben írva vagyon. :))