Mire ment az egész kereszténységgel az emberiség?
-
"Görögül az etnosz szó népet jelent, nem pedig vidéki, falusi embert. Főként nem kereszténytől különböző vallásút."
kevered a dolgot, én is ezt írtam
ószövetséget nem utólag csapták at evangéliumhoz, mivel mint írtam már jóval jézus születése előtt forgatták: görögül! Septuaginta i.e 3 század
Μετάφραση των Εβδομήκοντα !!
Még adós vagy a magyarok mitrász vallásával: kérnék írásos bizonyítékot (levelezés, emlékiratok, útleírások) formájában, régészeti bizonyítékokat (etelköztöl pannóniáig feltárt magyar temetkezési helyeken való mitrász kultuszra való párhuzam: értem itt alatta a ékszerek díszítését vagy fegyverek, mágikus tárgyakon való ábrázolást) mondjuk előfordulásuk sűrűségét bizonyító térképpel. Linkelve,akár az internetről. Én ugyan nem találtam ilyet
a több milliárd honlapból, de te biztosan tudsz linkelni hiszen igazat állítottál.
Valamint kérnék neveket: nemzetközileg elismert, le ellenőrizhető történészekét, bármilyen ismert földi nyelv megteszi,letudom fordítani))
Tehát várom estig a bizonyítékokat akkor ráérek, mivel én a sajátom mellé linkeltem olyat, ami után bárki utána tud keresni, ha már internetezett legalább 10 percet életében.
Ennek elmaradása esetén nem tudok többet hinni a szavadban sem én sem más hálójáró topiklakó., illetve gondolom akkor méltó leszel a szanalmas.hun való írásod közlésére))))
Valamint a te és családod jóléte tekintetében figyelmezz erre az ígére:
És monda az Úr Isten a kígyónak: Mivelhogy ezt cselekedted, átkozott légy minden barom és minden mezei vad között; hasadon járj, és és port egyél életed minden napjaiban.
1mózes 3
Ha a zsidókat átkozod, minden átok visszahull rád, mivel Isten Neve
többek között Necach Izrael azaz Izrael Megmentője!
Arra is emlékeztetnélek hogy az emberi faj történetében a zsidókat gyűlölő történelmi személyek közül egyetlen sem halt természetes halált.!
Hámán bitófán végezte, a kifolyt húgy, széklet, ondó folyadék bemocskolta haláltusája közepén a ruházatát….
Adolf Hitlernek szó szerint még a nemi szerve is füsté vált, csak a fogazata maradt meg hódolóinak.
Jasszer Arafat elevenen megrohadt, teljesen felemésztette testét a rákos daganat…
Tehát válaszra várva: jó napot!