Mire ment az egész kereszténységgel az emberiség?
  • Montanosz
    hát nekem van pár hitgyülis ismerősöm, mind rendezett házasságban élnek, aztán van pár leszbikus meg meleg ismerős párocska, ők is stabil kapcsolatban élnek..így viszonyítva a te ismerősödnél van a héza..azaz a probléma. tehát szedjen tablettát elválás ellen..

mint mondtam már máskor is: ha neked van igazad akkor az utóbbi 6000 év alatt annak a sok milliárd embernek aki az Úr hívéűl szegődött mind hazugág lett volna az élete? ostobák és bolondok lettek volna?
    szerintem egy ember véleménye milliárdok ellen nem nyom latba semmit.

az meg milyen csúsztatás hogy a zsidók ítélték volna el jézust?
    legalább egyszer vennéd a fáradtságot hogy elolvasd azt a pár sort valamely evangéliumból: jézust mi európaiak végeztük ki. pilátus a római helytartó végeztette ki római módszerrel, kereszthalállal.
    a zsidók amúgyis köveztek, kereszthalál náluk nem létezett.
    tehát inkább mi, te és én szégyenkezhetnénk az őseink és ez miatt, nem a zsidók.

ha emlékszel királyként vonult be jeruzsálembe, és így is köszöntötte a nép, ő pedig elfogadta. az hogy pár ember a főtanácsból ellene uszított nem jelent semmit, nálunk is hányan szidják ma vajon gyurcsányt? elfelejtkezve hogy minden átok visszahull a kimondójára....szintén satöbbi

valamint ha hátrább lapozol, olvashatod hogy a zsidó népen keresztül áldja meg a föld nemzeteit, és őket is elküldte minden néphez, nem csak a szintén zsidó származású apostolokat.
    satöbbi...