Mire ment az egész kereszténységgel az emberiség?
  • Montanosz
    inkább locsolkodnod kellene))

én az igazat mondtam neked,megbecsülöd vagy nem, hazugnak mondasz, hát rajta, üdse kő))
    adataimat természetesen nem valódit szoktam megadni, 98-óta túl sok visszaélésre került sor, említett rendőrségi ügyemben 4 évig járkáltam tanúskodni, hol itt zegen, hol győrbe, meg még ide-oda,satöbbi...pedig cak a valós címem adtam meg, megbízva egy emberkébe.
    (aki amúgy 2000 embert szivatott meg)
    másodsorban te is mondád hoogy életveszélyes fenyegetést kaptam humanember részéről. ha egy politikust felakarnak kis hazánkban robbantani, meddig tart valakit orrba verni itt zegen? főleg hogy sok a mélymagyar meg a mélybarna errefele.
    amúgy meg az Úr mellett tanúskodokat már 6000 ezer éve káin óta probálják bagatelizálni, erőszakot tenni rajtuk - az ószövetségi próféták közül nem sok halt békés öregkort, űjszövetség idejét meg nem is számolom, vagy elég ha a horthy éra alatti zaklatásokat vesszük, vagy kádár rendszer alatt.
    az emberek mit sem változtak.
    de mondj hazugnak, megszoktam.
    provokátor?
    tudod a szent szellem legfőbb tulajdonsága hogy bizonyságot tesz jézusról. én is ezt próbálom, nem unalomból írkálgatok ide, hanem mert a Szent Szellem "kényszerít". ha most nem is figyel senki, vagy nem érdekli, sőt ellenséges..akkor is elvetett mag és kikelhet 1 év, vagy 10 év múlva. péterék pár százan kezdték, mi lett belőle)))

hazug vagyok? provokátor? örvendezek hogy méltónak találtattam vádlásra...