Mire ment az egész kereszténységgel az emberiség?
  • Montanosz
    Antidemokrata!

nem semmísítették meg, el van rejtve és hamarosan amikor a Templom felépül elő kerül. majd szólok ha nézheted a tv híradót a börtönben.
    már nem is dézem a próféciákat amik erről szólnak mert nem tartod hitelesnek.
    már írtam hogy áron leszármazottai számára megkezdődött a kitanítás a templomi szolgálatra. a hiányzó kromoszóma segített kiválasztani őket.
    nemsokára felépül a templom.

A függöny felülről lefele haladva hasadt ketté, nehogy emberi beavatkozásnak tünjön. és ha elolvasnád tovább is, akkor láthatod hogy Isten Szelleme így jött e világra, hogy ezentúl bárki elérhesse aki akarja.
    jézus nem megszüntette az ószövetséget hanem betöltötte.

mégegyszer: előkerül mert erre Isten ígéretett tett, és nem ember hogy hazudjon.

„Megmondtam nektek, de nem hisztek. Atyám nevében végzett cselekedeteim tanúskodnak mellettem,de ti nem hisztek, mert nem az én juhaim közül valók vagytok.Az én juhaim hallgatnak a hangomra, és én ismerem őket, ők pedig követnek engem.Én örök életet adok nekik, és nem vesznek el soha, mert senki sem ragadhatja ki őket az én kezemből.Az én Atyám, aki nekem adta őket, mindennél nagyobb, és senki sem ragadhatja ki őket az Atya kezéből.Én és az Atya egy vagyunk."