Mire ment az egész kereszténységgel az emberiség?
  • Montanosz
    tévedsz már megint és kiforgatod érvek helyett a szavakat!

nem én vizionálok és nem a bibliával ellenkezőt gondolóra.
    hanem azt írtam hogy akim ilyet tesz hogy a Isten által kijelentett beszédet összekeveri más kultuszokkal arra milyen sors járja"
    Ezt maguk okozzák,semmi köze jézushoz,ezt is leírtam már többször.
    Ő csak elmondta mi történik ha a szabályokat áthágod.
    miért ha embert ölsz és elkapnak nem vonatkoznak rád a törvények? de igen, hiába hajtogatod hogy te ártatlan vagy,tetted és beszáded már elég bizonyíték itt a fórumon is Isten számára.
    Megítélésedkor pontosan visszafogják ezeket olvasni számodra!

Jósnak is egy a vége: ugyanis a jós okkult praktikákkal, idézéssel, szertartásokkal próbálja a szellemvilágból kicsikarni a választ.
    Én próféciákról beszélek amiket a szent Szellem, jézus szelleme jelentett ki emberek által.
    Illés és a többi varázsló esetére gondolj: illész meghallgatta az Úr, de a hamis istenek nem tudták meggyújtani a száraz, még csak nem is vizes fát!
    A kettő nem egy, egyikben Isten használja az embert amásikban maga az ember használ módszereket.
    Ezek szerint arról hogy két különböző dologról van szó. megint csak általad próbált összemosás adódik....

nem vagyok kirekesztő: ez már megint személyeskedés!
    én az Úr szavait idézem és álláspontját. te csak a magad okoskodását.
    Én nem kényszerítem rád igazam: azt hiszel és azt mondasz amit akarsz.
    De arra fell kell emelni a szót amikor az Urat bemocskolod, és hamis tanításokat adsz a szájába.
    Erre különben utasította is a mi Főpapunk, minket, szolgálótársait, Isten örököseit.

Ha antiszemita gondolatokat sugárzól,akkor az antiszemitizmus.
    Ha bálványozol és szent tárgyként tisztelsz egy kopott aranydarabot akkor bálbányimádó vagy!
    Ezt nem én mondom: a saját szavaid, hisz sugárzik belőle valamiféle nyálcsorgató ragaszkodás a korona iránt(((
    Biblia pontosan leírja cselekedeted.

. „Mit mondok tehát? Hogy a bálvány valami, vagy hogy a bálványáldozat valami? Sőt, hogy amit a nemzetek áldoznak, démonoknak áldozzák, és nem Istennek; nem akarom pedig, hogy ti a démonokkal legyetek közösségben.” (1Kor 10:19–20)
    „Idegenekkel ingerelték, bálványokkal] bosszantották. Démonoknak áldoztak, nem Istennek…” (5Móz 32:16–17)

ja és kapásból áthágod a tízparancsolatot:

Ne készíts magadnak szobrot, és semmilyen képmást arról ami fenn az egekben, lenn a földön, vagy a vizekben, a föld alatt van, ne hajolj meg előttük és ne szolgáld őket!

szerintem te a koronát szentként bálványozod!