Mire ment az egész kereszténységgel az emberiség?
-
pogányként ebben az esetben a bálványimádó vallások szertartásairól beszéltem, mint Isten igazi tiszteletének halvény és eltorzult hasonmásáról.
következménye: kárhozat és halál
attól hogy megemlékezem május elsejéről még nem vagyok komcsi, csak nagyra becsülöm a munkásság erőfeszítéseit életkörülményei javítására, például))
természetesen minden népnek voltak ünnepei, az nem jelenti azt hogy keresztény előjáték)))
ezután folytatod némi bálványimádó eszmefuttatással, és nem tartod zavarónak hogy jézus színrelépésekor már hírük sem volt a szzkítáknak.
keresztény szkítákról meg véggképp nem hallani.
biblia szemszögéből amit írsz Istenellenes és bálványimádás.
idézem: maga a FÉNY, Jézus! ,vagy A szkíta népeknél a nap, az ATYA Isten jelképe! Ez nem a Bibliai Jézus és nem a Bibliai Atya. Ők határozottan elvetik ezt, és a bálványimádás következményeként a kárhozatot, és bálványimádó nevének kitörlését az Élet Könyvéből - helyezik kilátásba.
Jézus kijelentette hogy vannak más Jézusok és más istenek, de ezek hamisak.
Szent korona ilyetén emlegetése,mintha holmi spirituális jelentősége lenne bálványimádás.
Tűzugrás ott divat ahol akar, én csak példának hoztam fel. Használata tiltott a biblia szerint, mint az általam említett tetoválás is, ugyanis mindkettő okkult praktika a szellemvilág elérésére és felhasználására.
már megint, redszeresen amúgy, nem mondasz igazat!
Jézust nem a zsidók hanem Pilátus végeztette ki!
Ezt maga Pilátus levelében is olvashatod.Tanulj már egy kis történelmet.
bár szerintem szándékosan csúsztatsz.
Könyörgök! olvasd már el egyszer amiről írsz!
amit te nem értesz: mert az angyalok teljesen tisztának és bűn nélkülinek találták jézus vérét. Ugyanis az élet a vérben van!
az ószövetségi bárány, és például a szemöldökfára kent vér volt az előképe jézus áldozatának. ahol ezt egyiptomban megtették a zsidók ott nem aratot a halál angyala. az egyiptomiak nem tették meg mert nem hittek, gameover is lett nekik.
valamint pont azt csinálod amit nem szabad, és a zsidók is megtették, ezért büntetés alá kerültek: a valódi istentiszteletet kevered emberi vallásos maszlaggal, okkult és bálványimádó tanításokkal, hamis vallásokkal és eretnek tanokkal.
a maniechus tanítások teljesen idegenek a biblia kijelentésektől, ennélfogva eretnek és elferdített eszmék, emberi kitalált tanítások.
Ezektől nem leszel jobb ember, nem lesz bűnbocsánatod: ilyet hol mond a te pathus jézusod.
A párthus jézus nem halt meg érted!
Felesleges engem győzködnöd ezen dolgokról. Teljesen értéktelen számomra. És az hogy összezutyulsz mindenféle vallást meg filozófiát, teljesen értéktelen!
Mutass már egyetlen embert akit a parthus jézus feltámasztott?
Kinek a szenvedésén könyörült meg? És kivel osztotta meg szellemét?
Bennem Jézus Szelleme van, Ő pedig bizonyságot tesz az Igazságról nekem.
Jézus szolgáló polgártársa vagyok, örököse vele együtt a királyságnak.
Vele együtt nemzeteket és bukott angyalokat fogok ítélni, örökké élek.
Ezzel te mivel tudsz versenyezni? Ha haszonleső ember lennék,akkor is többet kapnék az úrtól mint amit te adhatsz nekem.
De nem is kínáltál semmmivel, ezzell is bizonyítva hogy szavaid porból lettek és első menybéli fuvalatra összedőlnek kiüresedett porhüvelyként!
szóval shalom!