Mire ment az egész kereszténységgel az emberiség?
-
css #1192 "Ferdíted jobbra balra a mondandómat a te szád íze szerint"
Pontosabban csak nem érted azt, ami le van írva. vagy ha később megérted, akor kifogásokat keresel, hogy ne kelljen elfogadnod, hogy önmagaddal kerültél ellentmondásba. De amúgy jól áll neked. :)
"Aki egy picit jártas is abban amiket mondtam, idéztem, az láthatja azokat az ellentmondásokat amiket megemlítettem!"
persze gondolom a te meglátásod szerint csak az lehet jártas ebben, aki elHISZI, amit írsz. ... Ez megnevettet. :))
"Egyszerűen alapvető dolgokat nem tudsz, amiket a manicheizmusról írsz, azt egy normális vallástörténész hangosan kiröhögné!"
érdekes, hogy amit írsz, csak te állítod. Még Montanosz szerint is hamis, amit írtál a manicheizmusról.
Persze te hiheted, hogy igazad van. ... Az is jól áll. :)
"Sokat tudsz, ez látszik, csak ez mind-mind a jól ismeret politikailag korrekt vélemény!"
A politika hogy jön neked elő egy vallási vitában? :))
Én valahogy nem szoktam politizálni, mikor a vallástörténetről vitázok. De ezekszerint te igen.
És ahogy elnézem, a politikai beállítottságod elég szépen rányomja bélyegét egyéb dolgaidra.
Kár, hogy ebben nem tudok veled versenyre kelni. ... Nekem sajnos nincs politikai irányultságom. ;)
"Bebukás? Mit buktam be? Kiderült, hogy az ószövetség a szeretet sugározza? :D"
Látom, továbbra sem érted. ... Vagy csak szándékosan nem akarod, mert fájna beismerni.
És ezért terelsz ... meg kell mondjam, nagyon szépen. :))
(Ki beszélt arról, hogy az Ószövetség a szeretetet sugározza? Ennyire hülye vagy, vagy csak tetteted? :) )
"Bizonyságot nyerni arról, hogy milyen pökhendi alakok kerülnek ki "politikai" fél műveltséggel az oktatási rendszerünkből?"
Már megint a politika. Nincs itt valami politikai topik, ahol előadhatnád az ilyen jellegű idiotizmusodat? :D