Mire ment az egész kereszténységgel az emberiség?
-
uwu #1189 Biztos nem hívták még fel a figyelmedet arra, hogy amit csinálsz az sem vita, sem saját vélemény, így aztán nincs is ilyesminek helye egy fórumon.
Rengeteg hozzászólásod elolvastam, nem nagyon van értelmük, de főleg a célja az ami kétséges.
Többféleképpen értelmezhető, bizonytalan eredetű szövegeket idézgetsz. Vita helyett ezekre hivatkozol mint az igazság legfőbb forrására.
Az hogy te ezeket feltétlenül elhiszed nem ok arra, hogy más embereknek bizonyítékként szolgáljon.
Meg kell mondjam, egy erősen negatív kép alakult ki bennem rólad, ezt sajnos csak magadnak köszönheted. Nekem úgy tűnik valamiféle bizonyítási mániád van, hogy mindenki lássa mennyit olvasgattad ezeket a szövegeket. De felhívom a figyelmed arra, hogy ez nem egy megkérdőjelezhetetlen erény. Sok minden mást is lehetne olvasgatni, és idézgetni, ha több dologra is hivatkoznál, esetleg mindenki által belátható tényekre, sokkal hitelesebbek lennének az állításaid.
Na de ehhez mondanivaló is kéne. Az, hogy céltalanul kötekedsz, és érvként felhozol pár nevet két számmal megtámogatva, azzal semmit nem érsz el, csak mindenkiben egy hasonló negatív képet alakítasz ki magadról, mint ami az én esetemben sikerült.