Mire ment az egész kereszténységgel az emberiség?
  • Solt
    Ugyan, ez is gyenge próbálkozás! :D

Megvolt az esélye a normális vitának, de ezt elnevetgélted, hülyének néztél, stb. Egyszerűen nincs értelme...

Ferdíted jobbra balra a mondandómat a te szád íze szerint, majd ez alapján vádolsz és nézel le te engem! Eleinte még belementem ebbe, de egyszerűen nincs értelme... a provokálás a te asztalod, nekem ez nem tisztem!

Aki egy picit jártas is abban amiket mondtam, idéztem, az láthatja azokat az ellentmondásokat amiket megemlítettem! Akit érdekel utána néz, és kialakíthatja a saját véleményét!

Egyszerűen alapvető dolgokat nem tudsz, amiket a manicheizmusról írsz, azt egy normális vallástörténész hangosan kiröhögné!

Mint írtam, féllábú óriás a tudásod! Sokat tudsz, ez látszik, csak ez mind-mind a jól ismeret politikailag korrekt vélemény! Hogy ez aztán tudás-e igazából, vagy propaganda, azt már nem én tisztem eldönteni!

Bebukás? Mit buktam be? Kiderült, hogy az ószövetség a szeretet sugározza? :D

Kellemetlen érzés? Mi? Bizonyságot nyerni arról, hogy milyen pökhendi alakok kerülnek ki "politikai" fél műveltséggel az oktatási rendszerünkből? Ez kifejezetten jó érzés, ugyanis régóta állítottam ezt! :D

Ezért még hálás is vagyok neked! :D