Mire ment az egész kereszténységgel az emberiség?
  • Montanosz
    de itt ne teológiai tanokra gondolj vagy holmi nehéz koloncokra ha valki szövetséget köt az Úr-al.
    épp hogy megszabadít mindenféle kötöttségtől, emberek gyűlőletétől, viszálytól, szeretetlenségtől a családodban, szexuális perverzióktol, függőségektől, kábítószertől, haj és körömrágástól (csak hogy magamnál maradjak), antiszemitizmustól, anticionizmustól, izrael és zsidóellensségtől ( ezek kis jellemzőek voltak rám), szikoktól és átkoktól, satöbbi)))
    egyszerűen nagyon könnyűnek fogod magad érezni, és nagyon hálásnak.
    nincs ebben semmi misztikum vagy titkos dolog, egyszerű módja van neki bemész a fürdőszobába és el mondod ezt, feltétel hogy őszinte legyen!))
    "...Mennyei Atyám! Az Úr Jézus Krisztus nevében megyek eléd. Elismerem, hogy mindenható, örökkévaló Isten vagy, az egész világmindenségnek a teremtője. Ma elhatározom, hogy megtérek és elfogadom a Názáreti áldozatát, és elismerem, hogy erre az áldozatra nekem is szükségem van. Ezért a szívemet, életemet megnyitom. Kérlek Uram, jöjj a szívembe. Bocsásd meg a bűneimet, szabadíts meg engem a bűntől és annak minden következményétől! Szabadíts meg Uram! Szeretlek Uram szívemből, lelkemből, erőmből, a Názáreti Jézus nevében. Dicsőség Istennek, most és mindörökké! Ámen!..."

aztán majd felveszi veled a kapcsolatot, és jó kis földönkivüli élmény lesz)))

Saját tapasztalat, az Úr nélkül az életem üres volt, tele hazugsággal, keserűséggel és szomorúsággal és fajgyűlőlettel.
    Miután megtértem minden megváltozott. Egyszerűen élvezem az Isten szeretetét.