Mire ment az egész kereszténységgel az emberiség?
-
Solt #1006 Eleve nem értem, hogy jutottunk ide? Köztük feszülő ellentétekről beszéltem, nem arról, hogy nem származhatnak akár egy tőről is!
Nem megyek bele olyan témába, amiben nincs ismeretem, mert, ha hibázok valahol, akkor az eddig elmondott dolgaimat hiteltelenítem! ( Attól, hogy Te nevetsz rajta, én bizony elég alátámasztott dolgoknak vélem )
Tehát, onnan indultunk, hogy kést rántanak, ha németnek nevezik őket! A székely is így tesz, ha románnak hívod, ettől még az útlevelében román szerepel! ( sajnos )
A hangsúly ott van, hogy ha akár németek is vérvonalat tekintve, hangsúlyosabbnak érzik Bajorságukat, mint németségüket, vagy germánságukat, vagy akármijüket!
Ennek azért csak van valami oka! Főleg, hogy úgy jutott hozzám ezen információ, hogy még csak eszembe sem jutott foglalkozni velük!
Hellibert Illig-t javaslom... ő bajor... hallgasd meg őt a témát illetően, gondolom a német nyelv nem okoz nehézséget! Biztos hitelesebb forrás a Bajorok származását taglaló témában mint én!
Ha a másik véleményét valaki csípőből hülyeségnek nevezi, az nálam minden csak nem a mérce megütése! Kőbevésett tudás nincs... bárkitől tanulhatunk, tehát eleve úgy fogadni a másik véleményét, hogy az hülyeség, az én szememben nem fórum képes magatartás! Főleg nem a másik kiröhögése a vélt pillanatnyi tudásunk tükrében...