Kaszinók a neten
-
Koppixer #82 "Azok az állítások, hogy a jóslás lehetséges, olyan emberektől származnak, akik ezzel akarnak bevinni a kaszinókba. Ők ezért jutalékot kapnak."
Persze, ezt tudom, van belőlük sok, de nem róluk beszéltem.
Azt is tudom, h lehet olyan algoritmust csinálni, h mindenkinek bele fog törni a bicskája, ha ki akarja ismerni, ezt nem vitatom, és persze a kaszinók sem hülyék, de valamiért a tapasztalatok/elemzések (itt nem erre a belemagyarázós dolgokra gondolok, amik egy-egy esetre érvényesek, mint az alábbi összeadós/kivonós dolog, hanem amik nagyon sok kidobott szám alapján készülnek, és egy átfogó képet adnak egy bizonyos generátorról) azt mutatják, h vannak nagyon jól kiismerhető törvényszerűségek.
Hogy miért így van megcsinálva némely generátor, azt nem tudom. Esetleg azért, h bizonyos széles körben ismert stratégiákat ezáltal kivédjenek, ámde ezzel pont az ellenkező hatást érik el azoknál, akik kiismerik.
Bár, ha jobban belegondolok, erre valószínűleg azt fogod válaszolni, h azok a széles körben ismert stratégiák eleve bukásra vannak ítélve, így nem is kell kivédeni őket. :D
Akkor meg marad az, hogy egyszerűen silányul vannak megírva a szóban forgó generátorok. De ez ellen meg azzal lehet érvelni, hogy a kaszinók nem hülyék, és pénzszűkében sincsenek, h jól megírassák a programot... :)
Na, nem tudom, saját farkába harap a kígyó... :D
Montanosz!
Elmondhatnád mire alapoztad azt az összeadós/kivonós dolgot! Mert így csak belemagyarázásnak tűnik.