Kaszinók a neten
  • DRFlame
    "látom vaktában beszélsz mert betettem mind a három videot csak kicsit lejjebb kellett volna görgetned"
    hanyas komment? ha a 299-es akkor azt a 300-ban leírtam, hogy köszönőviszonyban sincs az eredeti állítással

"a sportingbeten nincs lehetőség a bankrollt végig görgetni, ezért video sem készülhet róla
    persze ha tudtad volna akkor nem írtál volna butaságot, tehát megint bebizonyosodott hogy nem néztél utána csak puffogtál"
    Tökmindegy hogy mit lehet és mit nem, állítottad, hogy van egy olyan videó amit azóta se láttunk. Ha nem lehet, akkor minek állítottad, hogy videód van róla?

"Azt is nyugodtan elmondhatom hogy kb pár óra alatt 10 ember is bizonyította hogy sikeres rulett játékos a másik fórumon, ezt is elfelejted megemlíteni. Az hogy eleve roszindulatból érvelsz és mindent besározol attól még mások nyernek és köszönik szépen."
    Azt a 10-et számold újra. A bizonyítékokkal szemben elég kevés az elvárásod. Kb annyi volt, hogy beírták, hogy nyernek. A ti forumotokon várható volt hogy én leszek a kissebbség. Ezt az első kommentem végén le is írtam. Abból a 10-ből csak 1 bizonyítékot tegyél be ide. Lássuk.

"A lehetőséget megadtam neked hogy érvelj, nem igazán éltél vele"
    Te miről beszélsz? Ez itt egy semleges forum, és itt bizony csúnyán alulmaradtál. A ti fórumotokon meg én maradtam alul, de ez érthető, te vagy ott az egyik isten. Ezzel nem tudok mit kezdeni. Abban is biztos vagyok, hogy azért jópáran elgondolkodtak azon amit írtam, csak azok nyílván nem írtak be semmit.
    Eleve nem azért regisztráltam be, hogy ott írogassak, hanem hogy az általad említett állítólagos bizonyítékot végre lássam. Mivel mondtál két 100 oldalas topicot, ezt nem voltam hajlandó végigolvasni. Nem igaz, hogy nincs valami direkt linked, és mindenkinek 100 oldalt végig kell olvasnia a bizonyítékért.
    Végül szabadidőmben létrehoztam a topikot ha már az accountot nem tudtam másra felhasználni.