352
Kaszinók a neten
-
#312 Most a webáruházunkban regisztrált tagok (bővebb info a rulettmania forumán) a LineTriad II-t 24 orára trialban kiprobálhatják (teljes funkcio ) -
RobexNet #311 Magyar programozók rulett fóruma
Ingyenes saját készítésű programok tárháza
http://data.hu/get/5826408/Rulett_Limit-doc.zip -
DRFlame #310 Csak kibanoltatok...
Gondolom a topik is eltűnt. Jó munkát végeztek. -
DRFlame #309 Aha...
Melyik iskola tanítja, hogy 1+1 az lehet 2 vagy 11 vagy 0 vagy más? Biztos rossz suliba jártam. De akkor tudom, 1+1=más. Világos.
Inkább arról beszélj, hogy miért írtad, hogy van egy olyan videód, amire később azt írtad, hogy olyat nem is lehet csinálni. Nagyon el akarod terelni erről a témát, amit megértek, én is ezt tenném. Vagyis várj, én nem kamuznék ilyeneket, és ezért nem kerülök ilyen helyzetbe. -
#308 talán itt láthato mert előzőtt a forum nem kezeli:
-
#307 sajnos arrol senki nem tehet hogy nem ismered a belső szám fogalmát vagy a helyiértéket, vagy egy szám több alakját..alapvető matematikai általános iskolai fogalmak pedig
itt van néhány számnak a különböző kritériuma
-
#306 Komoly társaság lehet ott. :D -
DRFlame #305 Pl. a mai termésből:
DRFlame: Én nem vagyok hajlandó abból kiindulni, hogy 1+1 az nem 2
Jenoe26: Nos, itt a baj. Ha nem úgy tekintesz 1+1 re hogy az biztosan 2, hanem úgy, hogy 11 vagy 0 vagy más is lehet akkor majd vitatkozom tovább veled, addig felesleges.
Ilyen emberekkel és ilyen vitában maradtam alul. -
DRFlame #304 "látom vaktában beszélsz mert betettem mind a három videot csak kicsit lejjebb kellett volna görgetned"
hanyas komment? ha a 299-es akkor azt a 300-ban leírtam, hogy köszönőviszonyban sincs az eredeti állítással
"a sportingbeten nincs lehetőség a bankrollt végig görgetni, ezért video sem készülhet róla
persze ha tudtad volna akkor nem írtál volna butaságot, tehát megint bebizonyosodott hogy nem néztél utána csak puffogtál"
Tökmindegy hogy mit lehet és mit nem, állítottad, hogy van egy olyan videó amit azóta se láttunk. Ha nem lehet, akkor minek állítottad, hogy videód van róla?
"Azt is nyugodtan elmondhatom hogy kb pár óra alatt 10 ember is bizonyította hogy sikeres rulett játékos a másik fórumon, ezt is elfelejted megemlíteni. Az hogy eleve roszindulatból érvelsz és mindent besározol attól még mások nyernek és köszönik szépen."
Azt a 10-et számold újra. A bizonyítékokkal szemben elég kevés az elvárásod. Kb annyi volt, hogy beírták, hogy nyernek. A ti forumotokon várható volt hogy én leszek a kissebbség. Ezt az első kommentem végén le is írtam. Abból a 10-ből csak 1 bizonyítékot tegyél be ide. Lássuk.
"A lehetőséget megadtam neked hogy érvelj, nem igazán éltél vele"
Te miről beszélsz? Ez itt egy semleges forum, és itt bizony csúnyán alulmaradtál. A ti fórumotokon meg én maradtam alul, de ez érthető, te vagy ott az egyik isten. Ezzel nem tudok mit kezdeni. Abban is biztos vagyok, hogy azért jópáran elgondolkodtak azon amit írtam, csak azok nyílván nem írtak be semmit.
Eleve nem azért regisztráltam be, hogy ott írogassak, hanem hogy az általad említett állítólagos bizonyítékot végre lássam. Mivel mondtál két 100 oldalas topicot, ezt nem voltam hajlandó végigolvasni. Nem igaz, hogy nincs valami direkt linked, és mindenkinek 100 oldalt végig kell olvasnia a bizonyítékért.
Végül szabadidőmben létrehoztam a topikot ha már az accountot nem tudtam másra felhasználni. -
#303 látom vaktában beszélsz mert betettem mind a három videot csak kicsit lejjebb kellett volna görgetned
a sportingbeten nincs lehetőség a bankrollt végig görgetni, ezért video sem készülhet róla
persze ha tudtad volna akkor nem írtál volna butaságot, tehát megint bebizonyosodott hogy nem néztél utána csak puffogtál
Azt is nyugodtan elmondhatom hogy kb pár óra alatt 10 ember is bizonyította hogy sikeres rulett játékos a másik fórumon, ezt is elfelejted megemlíteni. Az hogy eleve roszindulatból érvelsz és mindent besározol attól még mások nyernek és köszönik szépen.
A lehetőséget megadtam neked hogy érvelj, nem igazán éltél vele, innen onnan ollózott gondolatokat írtál be. már az ingyenes stratégiákkal is simán nyerhették volna pár száz $-t vagy pár száz forintot, ami tökmindegy mert ha 300 forintot nyertél volna már két gombóc fagyira elég lett volna...ami potya fagyi lett vón. -
DRFlame #302 Először hivatkoztál egy videóra (288-as komment), amiből betettél egy részletet (292). Aztán kiderült, hogy az nem is az, hanem egy másik, és hogy inkább képeket (299) kell keresni több 100+ oldalról (301). Szerintem a többiek is látják már, hogy a levegőbe beszélsz, vagyis a dolgomat ismét jól végeztem.
Nyereményekről bizonyságok topik, az a nem semmi... én a tőzsdei pályafutásomról tudnék betenni szép nyerőket, de aki az alapján elhiszi hogy pluszban vagyok az hülye. -
#301 oktober elején kezdtem a sportingbet "filléres" asztalán épp azért hogy bebizonyítsam hogy lehet apránként - "munkának" felfogva rzsit kipótolni a kaszinokból
utcabál és ördögtánc-al foglalkozó topikokban vannak feltéve, illetve most van egy Roulette Mania Forum » General Category » Magyar szekció » Kaszinó játékok » Rulett » Nyereményekről bizonyságok topik -
DRFlame #300 Amit látok:
1. videó:
dátum: okt29- nov5
bankroll: 297-370 (+24,5%)
2. videó:
dátum: dec12- dec4
bankroll: 480-483 (+0,6%)
(befizetéssel indul)
3. videó:
dátum: dec14- dec19
bankroll: 479-508 (+6%)
Amit nem látok (pedig írtad):
2 havi folyamatos bankrollváltozás 50$ körülről 521$-ra
Most meg már videó helyett valahol képeket kéne néznem?
Na jó... Melyik topicban van? -
#299 nem rejtett nyílt, de a smartliveosat megtaláltam, a sportingbeten nincs ilyen lehetőség a bankrollnál ott képeket tettem fel a forumba a folyamatos játékrol.
november
december 1
december 2 -
DRFlame #298 Hát lehet velem van a baj, de nem látom.
A korábban linkelt videód rejtett, nem lehet, hogy a többi is az és azért nem látom? -
#297 http://www.youtube.com/user/montanosz?feature=mhee
valahol az eleje fele, bankroll nevűek a videók
nem tudom miért ne akarnám, mivel van már egy jflame, elfér egy DRflame is)) -
DRFlame #296 Youtubeon nem találtam, a forumra meg szerintem nem akarod hogy regisztráljak. -
#295 ott van a youtube csatornámon illetve a teljes végig követés a forumumkon oktober-november intervallumban -
DRFlame #294 Láthatjuk a teljes videót? -
DRFlame #293 Az eredeti állításban az volt, hogy több mint tízszeresére vagyis kb. 1000%-kal növekedett a bankroll (10e Ft -> 521$), ebben a videóban még 25% sincs. De gondolom jön a teljes videó is. -
#292 részlet:
-
#291 ha nézted ez nem az én videom hanem SZV-é
két éve folyamatosan játszom, joval több a nyereség mint a veszteség, de az egész csapat immáron olyan 1200 fő, nagy része így van vele, senki nem mondta nincs veszteség, ezt is azért dokumentáljuk hogy későbbi elemzés révén rájöjjünk az esetleges hibákra.
A rulett nem arról szól hogy nyersz egyszer és kész. Veszteség és nyereség hullámokbol áll, lényeg hogy a nyereség több legyen mint a veszteség. Van olyan tagunk aki évek óta pár percet rulettezik így fedezve a rezsi költséget, mert valójában nem szeret rulettezni, neki ez munka amivel a havi 15-20 ezer forintja megvan kényelmesen napi kis idővel. -
DRFlame #290 muti -
#289 Oké. Akkor minek vetted ki rögtön a 700 000-et, és miért nem játszottál magasabb tétszinten a tuti nyerő taktikátokkal? Csak nem azért, hogy nehogy elbukd? :) -
#288 kivánságod már régen teljesült, tettem fel videot amiben két honap bankroll alakulása van 10 ezer forintrol indulva és 521$-al finiseltem vele
ha két honap folyamatos bankroll emelkedés nem győz meg akkor 10 év sem
illetve ha nekem sikerült akkor neki is -
#287 Akkor fizesd ki, hajrá! Majd jól megélnek belőled. :)
Az meg, hogy nyert egyszer több százezret, még nem jelent semmit. (Mondanom se kell, hogy rögtön a kifizetésre kattint, pedig több pénzzel magasabb tétszinten tudna játszani, de biztos a "tuti" taktika olyan összegnél már nem működne .) Majd ha raknak fel naponta 1-2 órás videókat, hogy folyamatosan nyerésben vannak, akkor hihetsz nekik. Amíg ilyen kivágott/összevágott pár perces videókat raknak fel, addig felejtős az egész...
Ez is jó videó tőlük. :))
-
#286 tessék, több mint fél milla nyereség))
-
Odacsap77 #285 Jó, láttunk egy képet ahol nyert több százezret. Én már láttam olyat ahol több tíz milliót pár perc alatt. Akkor most adjak neki gyorsan 3 százezret?
Igen, gerinces :) -
commissioner #284 Iszonyatos pénzeket szakít le, de szüksége van a te 30 dodódra... Gerinces ember az ilyen? :) -
Odacsap77 #283 Az úgy komoly :DD
Engem is érdekelne a progi, de 30 dodót nem akarok feleslegesen kidobni.. -
#282 -
#281 -
#280 Immár a félkarúk ellen is csatát vívunk))
-
#279 Elkészült az első leprogramozott számalapú segédprogram, többet a fórumunkon -
#278 jelenleg fejlesztés alatt, de ha felveszel skypera (montanosz) dobok át pár progit amit én is használok, ingyen persze mivel én is sok segitséget kaptam annak idején csak úgy -
Jimbo #277 Próbaverzió van? Nem szívesen dobnék ki 30 dollárt csak úgy. Akár egy-két napos vagy mondjuk 1000 gurításra korlátozott verzió? -
#276 egy kis robot progi ami az uj stratomat játsza
Roulette15 -
-
kukacos #274 Aki bedől abban, hogy a ruletten kihúzott számok szabályszerűségeiből bármire lehet következtetni, az képzelje el, hogy a rulettasztalon az egyest helyettesítjük kismacival, a kettest egy delfinnel, a hármast kishajóval, satöbbi.
A játék tökéletesen ugyanaz marad.
Te viszont nagy kínban leszel, ha le kell vezetned, hogy a zongorából miért lesz kismaci után sajt. -
#273 Csingling-ling. csingling-ling...Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!