Kaszinók a neten
  • DRFlame
    A tudománynak köszönhetjük, hogy van számítógép, internet, autók ( vagy akár online kaszinók). A számítógép árammal megy, amit szintén a tudomány szült.

Most te jöhetsz és mondhatod, hogy kis tündérek köpik ki a dolgokat a monitorra, és az internet is általuk megy, mert a "tündér" szó betüinek valós szám alakjának számjegyeinek összegét duplázva-triplázva pont a hatszorosát kapjuk... És ezt hívhatjuk tündér-matematikának, de ettől még ennek ugyanannyi értelme van, mint a rulett-matimatika találmányodnak.

Ahhoz meg hogy "tudományos okoskodó".... Igen a tudománnyal érvelek. (Elnézést kérek(?) :)) Te lehet hogy azt hiszed, hogy papagáj módjára ismétlem, amit a tanárok mondtak iskolás koromban, de ez nem így van. Soha nem hittem el a tanároknak feltétel nélkül semmit. Mindig elvártam, hogy bebizonyítsák, és megértsem. Így nem csak azzal vagyok tisztában, hogy a tudomány mit állít, hanem azzal is hogy miért, és látom is az összefüggéseket, és ezáltal a tévedéseiteket is.
    Nálatok viszont az a helyzet, hogy rosszabb esetben fogalmatok nincs mi az a valószínűségszámítás. Jobb esetben tanultátok (próbáltátok...), csak sosem értettétek, és ezért gondoljátok, hogy a rulettnek semmi köze hozzá.