Kaszinók a neten
  • DRFlame
    Hol írtam, hogy nem hiszek a marék tudósnak???? (Idézet a hozzászólásomból: "A cikk teljesen rendben van")
    Ha megkérdeznéd ugyanazt a marék tudóst a rulettről, ugyanazt mondanák, mint én, csak neked az se esett le, hogy az általad bevágott cikk is engem igazol.
    Az a lottófajta meg a rulett teljesen máshogy áll össze. A rulettben fix kifizetési arány van, annál a lottónál pedig változik, mivel a kockáztatott pénz fix, a nyeremény meg növekszik. Annak a stratégiának a matematikai magyarázata teljesen korrekt. A tiednek semmi alapja nincs. Ami nem csoda, hiszen a rulett egy olyan játék, ahol fix arány van a tét és a nyeremény között, ezért nincs is nyerő stratégia. (Az hogy valaki nyer, az nem jelenti azt, hogy nyerő stratégiája van)

"Nem tudom miért gondolod hogy másnak nem lehet igaza"

Nálam 1+1 az 2, és ha valaki azt mondja, hogy 3, akkor én makacsul állítom, hogy nekem van igazam.

A másik cikk, hogy lehet úgy feldobni érmét... rendben... és? Majd szólj, ha erre épül a stratégiád (egyébként sok sikert ennek a kihasználásához), mert eddig csak számjegyeket adogattál össze meg hasonlók.

"Abban is tévedsz hogy nincs 100%-s lefogás ami nyerhet, erről is van fenn video, ha jól emlékszem pont 100%-os lefogás"

Nem találtam a videot. És én tudom, hogy nincs ilyen. Ha megteszel minden számot, akkor csak veszíthetsz. Ha pedig nem teszel meg minden számot, akkor az nem 100%-os.