videó digitalizálás
-
Üdv!
Szeretném a segitségeteket kérni olyan ügyben, hogy végre sikerült beszereznem a hiányzo vivo kábelt a His ati radeon 9600Vivo vgahoz.De most jött a következö akadály hogyan tudom beüzemelni , hogy digitalizálni tudjak vele?Addig eljutottam, hogy a számitogép képet a tvre kitudtam küldeni ,de csak fekete-fehérben .De semmelyik digizö szoftver sem érzékeli a videojelet hiába állitom be az ati theater chipet mint capture chip.A bekötést ugy hajtottam végre, hogy a 9tüs csatit a vgaba ami kétfelé ágazik egy s-videora és egy rca-ra.Az s-video-t egy scart -Rca és s-video átalakiton keresztül a tv-be, az rca-t a videoba kötöttem.Szoval a kérdéseim hogyan lehet szineket varázsolni a tv képre és milyen progit és hogyan állitsak hogy tudjak digizni.Nemtudom lehet-e az baj (valahol mintha olvastam volna),hogy a scart átalakito miatt lesz szintelen a kép csak az a bibi, hogy anélkül nemtudom a tvbe dugni az s-videot.
Remélem tudtok segiteni mert teljesen kivagyok, mert fél évig vadásztam erre a kábelre és most mégse tudom használni :((.