\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • symbol
    nos. hát valószínűleg teljesen igazad van. azt hangoztatják, hogy ez nem játék lesz. de szóval szerintem minden szimulátor is egyben játék. de várjunk, a NR2003 is szimulátor elsősorban nem?
    Mondjuk én valszeg azért több időt is ráfordítanék.. (ugye én pl semmit nem tévézek, tehát este mindig csak a gép előtt lógok, azt meg lóghatnám versenyzéssel is akár...)
    viszont. biztos nagyon profi munkát végeztek, de aki igazi versenyzőnek készül hát izé. szerintem annak általában van pénze tesztelni is. ha meg nincs csak lesz valahogy. ismerünk sztorikat felemelkedésekről, összeszedett gumikról, etc.
    gyakorolni jó, de szerintem ne ilyenen tanuljon meg az ember vezetni. kezdje gokartban és váltson szépen kategóriákat ahogy nő, és tényleg jó.

szerintem ebből igenis játék kell hogy legyen, legalábbis ezt szeretném.
    szeretném, hogy rájöjjenek, hogy van igény offnile verzióra is. tőlem lehet az ára egy átlagos pc játék duplája, csak elérhető és minőségi legyen. engem is elriaszt kicsit a nyelv. mert jelenleg kukkot nem tudok... (de ez is változik majd) viszont az, hogy csak online lehet menni, másokkal az érdekes nagyon...

gondoljunk arra, hogy béna vagyok egy pályán. gyakorolni akarok, és hát nyomok egy tesztet. de ott vannak még páran. a pálya rövik és ugye ovál. tehát egyszer megcsúszok puff. belémjönnek. nem lesz ez így jó.

tehát lehet tényleg csak profiknak lesz ez nyerő :(
    bár szerintem majd észbekapnak és legalább a team megy, szóval én bízok egy dvds kiadásban is :)