\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • symbol
    iracing. kifizetni? hm. hát. sok? az.
    megéri? meglátjuk. ha megérné, de nincs zsé, akkor oké. ha megérné, és még zsé is van, de másra bassza el az ember, akkor nem értem. pláne ha folyamatosan frissítik meg minden.

ha olyan jó, simán megéri a havi 3-4 ezret. meg ha tényleg én is belejövök, akkor ez komoly hobby lesz, amire már megbocsásson' de szerintem minden ember áldoz. valaki autókat váltogat, tuningol etc...
    valaki 10ezerforintos deszkákat újít be, valaki nyaralni megy minden nyáron... ma már egyik sem elérhetetlen, be lehet vállalni sokmindent. áldozatok árán. :p

azt elismerem, hogy az előzetes ár-hírek alapján elég szarul állunk.
    én sem értem mit akarnak eladni ennyi pénzért.

BLori: oké, azonnal töltöm és kezdem a gyakorlást. majd valamikor a napokban beszámolok az eredményről :D (mellesleg pont ez lett volna a kérdésem, hogy milyen erősség mellet szaállhatnék harcba veletek :)

"Late Model" autók. hm. jah az igaz, hivatalos oldalt nézegettem, de ugye nemtudom. a pályák meglesznek, vannak. a team meg azt tűzte ki céljának hogy a legélethűbb szimulátorok(!) létrehozása a cél. tehát lesz ehhez még agyon sok minden. szvsz. amerikaiaknak készülhet felőlem nyugodtan, csak egy átlagos pcs játék árát is nézzék meg, és tegyék elérhetővé európában is. + offline mód :)

nah a legjobbakat mindenkinek :)