\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
    Szerintem 5%-nál nem kellene tobb,10% mondjuk Bristol-ba 25 kor,az azt jelenti hogy max. 75 kor plusz lehet,szerintem ez nagyon meghosszabíthatja az estét.

Eldobható versenyek helyett inkább ilyen provissional eredmény lehetne ami azt jelentené hogy 25 fix létszámnál a hiányzó a 26-ik helyet kapná meg és az annak megfelelo pontokat,ha ketten hiányzonának akkor 27-ik az lenne aki hátrébb áll a bajnokságba de mivel rugalmasan kezeljuk az idopontokat ez nemigen fog elofordulni.Ez a formátum jobban motiválná az embereket a hiányzó nem maradna le a bajnokságba a tobbiek meg nem dobhatnák el a legrosszabb eredményuket :))

Ha lesz AI akkor szerintem is úgy kellene hogy akár az is lehet a bajnok,a humán sorrend így is kialakulhat,a chase létszám 8-10 autó lehetne.

De még tobb kérdést is tisztázni kellene,mi lesz ha leáll a szerver vagy ha csak 1 ember esik le és vissza tud jonni,vagy a lekorozottekkel mert ugye az AI nem lassul le stb. azt hiszem ezt egyszerubb lesz ezeket MSN-en megbeszélni.