\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • gordon 24
    Nekem ez sokkal jobban tetszik több okból is.. Egyik az hogy a tr-en szerintem túl "durva" az ai, ez alatt azt értem hogy azért 100 körön kersztül nem mennek olyan szorosan vonatba az igaziak sem. A másik meg az hogy az a pálya nem safer-es mivel elég öreg.
    Nekem a br azért tetszik mert egy szerintem az eddigi tesztek alapján a legjobb versenyek itt voltak, szép a kinézete és COT-os az ai. Ami tudod mit jelent szétszakadnak, sőt van olyan hogy az elején az első 10 autó egy sávban megy. Szóval én ugy gondolom, hogy a leg reálisabb pálya a br. Viszont tényleg kérdés az amit irsz. Ha nektek (nem rád értem csak) nem tetszik ez inkább menétek a tr-en. Akkor menjünk ott. Szerintem az ai-t mindenki jól ismeri. Igaz a pit ügyet nem tudtuk gyakorolni mert sok sárga volt tegnap is, de ezen felül minden jó.. Szóval nekem a pálya 8. A set kérdés is. Hiszen Daytonára a tempó miatt jobb a UK. A többi meg majd alakul. Egy a lényeg ne huzzuk menjünk! Már igy is 3 futammal le vagyunk maradva. A bud shootoutról meg a Gatoraderól nem is beszélve:DD