\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
    De a lényeg nem a pályában van hiszem már tobb nap teszteltuk ezt si azt is,a végeredmény mindig ugyan az.Amíg nem vagyunk urai az autónak nem is fog javulni.Az olyan hiba lehetosége hogy elfékezem magam,ráhúzok a másikra mert nem jól mérem fel a távolságot stb. mindig megmarad pályától beállítástól fuggetlenul de az hogy nem tudunk magabiztosan menni hanem osszevissza cikázunk csak a setupnak koszonheto.
    Itt tulajdonképpen egy nagy kérdés van ami a HNR-be is volt hogy milyen beállítás legyen,nehéz amivel birkózni kell és 10 kort se tudunk megtenni hiba nélkul vagy stabilabb amivel kevésbé kell birkózni és így marad ido az ellenfelkre,én erre azt szoktam mondani hogy inkább kuzdok az ellenfelekkel mint saját magammal.
    Sajna custom beállításnak is van hátránya mert a setupok kozott nagyok a kulombségek és senki nem akar nagyon lemaradni a másiktól,a másik meg az AI beállítás,ha a leggyorsabb humánhoz állítjuk a tobbieknek esélye se lesz nyerni,ha lassabra rakjuk oket akkor a gyors beállítást használó vígan autózik egyedul elol.
    Még egy nagy gond hogy kozottunk is nagy a kulombség így kompromisszum is nehezen szuletik mert ami pl. Zso-nak konnyu az nekem már nehéz,ha bármelyikunk enged vagy alkalmazkodni próbáll a másikhoz saját magának teszi élvezhetetlenné az egészet.
    Nemtudom ti hogy vagytok vele de én nem látom az alagút végét.