\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • gordon 24
    A set kérdés!

Hidd el hogy nagyon sok dolog okozója ez. A Uk setup egy nagyon jó set amit egy olyan faszi csinált aki valszeg online játszik. Ezzel semmi baj nincs mertha megtanulod humánnal nagyon jókat lehet menni ezzel. Persze én egy kicsit stabilábbá tenném még azt is, mert szerintem túl idegesek az autok, ami 340-nél nem túl jo dolog.

Na ami a lényeg, ez a set ai-val (daytonán kívűl) használhatatlan lesz. Méghozzá azért mert ők Californiában pl, vagy olyan pályákon ahol fékezni kell az oval kanyarok elött, az ai tényleg fog, viszont mi simán uk val gáz elvételel tudnánk fordulni. Ennek az lesz a következménnye hogy rászaladsz az ai-ra és vagy neki mész, vagy ráfékezel. Na és itt jön ki a Uk hátránya az idegesége. Kanyar közbeni fékezés egyből a fehér falat jelenti. Tehát szerintem ha Ai-val toljuk valóban ezt az évet (ha még mindig ugy gondoljátok) akkor a uk-t mint olyat el kellene felejteni, vagy változtatni kellene rajta.

Mielött még azt gondoljátok hogy Lori és én a set ellen vagyunk elmondom engem abszolut nem izgat. Akármilyen set lesz jövök. Max szivok vele, de nem fog izgatni.