\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • gordon 24
    Draft nagyon sok mindenen mulik ebben a játékban. Azon aki elöl megy és azon aki hátul megy. Én tegnap szinte letoltam a pályáról Zolee-t mégsem voltunk elég jok 2-en. Mert ti elmentetek 3-an. Nekem azzal hogy kevés ember van az a bajom, hogy nem lehet kihasználni a helyzeteket. Tegnap látszott, aki hátulról indult a versenyen mindenki elöre ment. Aki hátra került beszorul és nincs esélye elözni sem. Nekem ezzel az a gondom, hogy az igazi NASCARban is ha egy pilota beszur a másik mellé helyet kap, függetlenül attól hogy ez az első vagy az utolsó kör. Elég ritka az hogy egy belegyezéssel, vagy egy teljes ráhuzzással megakadállyoza a kisérletet.

Nekem az ai-ba az tetszik, hogy ő megadja a helyet, lehet szidni,hogy egy iven megy stb. De ha tudod kezelni őket kicsit türelmes vagy simán lehet őket elözni nagyon szép csatákat lehet menni velük. Tegnap is elég jó versenyt mentünk. Én egyszer nem löktem meg őket, ök sem engem, pedig nagyon sokat mentünk. Ezzel nem azt akarom mondani hogy ti bénák vagytok meg ilyenek, de ha sokat mész velük ezeknek a hibáknak a zöme ami tegnap volt nem történik meg.

Tegnap tölem kérdezted miért megyek igy az első körben mintha az életem múlna rajta. Azért mert ott lehetet kihasználni azt a lélegzetvételnyi előnyt amit az ő rossz rajtjuk miatt élvezhettem. De utánna szépen türelmesen sorrol sorra mentem előre (baleset nélkül).
    A tegnapi balesetek zöme attól volt, hogy mindenki türelmetlenül idegesen kicsit kapkodva akar elöre jutni. Ha ezen tudnánk kicsit változtatni sokkal jobb lenne maga a verseny is, és baleset sem lenne ennyi.