\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • ranGer2
    Hát nemtudom te hol jártál tegnap, de az aival még a felvezető kört se tudtuk lemenni mert vki mindig hibázott,vagy ha azt lementük akkor az első körben szállt el valaki, azt a pár emberes kis hülyeséget meg legalább lementük, még ha 10 kör is volt. Hogy szó ne érje a ház elejét, én annyira nem vagyok benne ebben, tetszik ez a sport,ezért kedvelem ezt a játékot is, és ez csak az egyéni véleményem, hogy emberekkel jobb menni. (és ez nem azért van mert az egyiken véletlenül én lettem az első.) Ha utolsó lettem volna a pár emberből is ,ugyan ez lenne a véleményem.A másik tapasztalatom az e-sport egy másik világából, hogy ugye mindig más a hibás: szar a config, szar az egér, nincs elég fps. Erre is csak annyit tudok mondani hogy jópár éve egy orosz gyerek világbajnokságot nyert q3 ban egy "tesco-s" egérrel. Na itt is hasonlókat vettem észre.
    Félreértés ne essék én aztán igazán nem akarok senkit kioktatni,jogom se nagyon van hozzá ,mert ahogy észrevettem én vagyok itt a legfiatalabb, de ne mindig az a szerencsétlen setup legyen már a hibás ha nemtudunk bevenni 1 kanyart.