\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • gordon 24
    Jaja Akár ez is egy megoldás. Mondom nekem a napokkal nincs bajom. Szeretném ha nem kedd és péntek lenne. A táv is mind1. 50% elég jó táv. Pit is van benne elég. Nehéz is. Kopás: szerintem ha megvan az 50% akkor elég az 1x-es. Elég bajlódni az Ai-val egymással. Az 50%-ba 2-3 pit kiállás benne van, szerintem elég. Ráadásul ha a kisebb kategoriákat nézzük: azért mert valami nem megy annyi kört attól ugyan annyit fogyaszt stb:D Annak csak akkor van értelme ha nagyon keveset megyünk, és nem lenne pit különben. De ez csak saját vélemyény.

Az Ai- Szerintem ezzel lesz a legtöbb gondunk. De engem nem érdekel mert rettentő sokat játszottam velük elég jól ismerem a hibájikat. Viszont egy dolgot kellene igen komolyan venni a restartok mennyiségét. Szerintem meg kellene állapodni abban hogyha az első 5 körbe közüllünk sokan kiesenek legyen re. Deha ez nem igy van akkor csináljuk végig.

Aztán ha végleges lesz az indulok száma ezeket ugyis át beszéljük. Ja!! És szerintem ha már nem probléma a server. Mehetnénk mindenhol az uj pályákon!