\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • gordon 24
    Köszönöm szépen. Igen ott már nem volt elég draft.. Ekkor baj ha kevesen vagyunk. Igazából azért müködik ez mert 43-an vannak mind2 sorba sokan ezért van draft. Nálunk azért nem sikerül ez mert az utolsó körben máe mindenki elöre akart menni. Tihy is elözni akart ezért esik szét a draft. De nem lehet ezt senki számlájára felirni az egész probléma megszünne ha nem 9-en lennénk a pályán. Mivel elindulna egy ilyen csata akkor nem légüres tér lenne az auto mögött hanem még 20 autó aki szépen tolna tovább.
    Ezért mondom hogy igazad van bizonyos szempontból hogy csak Zso és Pumy dolgozott össze és más nem. De Pumy sem tudott elözni. Magyarul Pumy a gyorsaságért beálldozta az első helyet. De ez nem Zso vagy Pumy hibája szerintem.. Hanem a miénk hogy nem csináltuk mi is.
    De viszont itt mindenki nyerni akar. Nem fog Tihy hozásegiteni engem vagy akárkit hogy nyerjek, mivel ő is nyerni akar. És szerintem ez normális. Ilyenkor lenne jó egy csapat társ. De mivel nincs csapat társunk és csapat fönökünk sem ezért ez nem müködik.