\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
    Igen,ez az egy ami még élvezetes az egészben de bevallom nekem már a kedd 25% is sok 5 emberrel,ahogy sajoati írta egyszeruen már ez se motiváció,azért menni másfél órát hogy talán egy helyet javíts vagy veszíts nincs értelme a bajnokság szempontjából meg pláne,ha egy kor után kilépsz minden versenyen akkor se vesztesz sokat,pl miért legyél 4-ik 5000 korrel ha 6-ik is lehetsz 50-el....talán még a rovidítést érdemes lenne megpróbálni egy 25-30%-ot az a 9-10 ember is kibírná és szorosabbá tudná tenni,akkor a 3-ik helyen nem azom godolkodsz hogy minek menjek még 1 órát hiszen ha kiállok akkor 5-ik lennék aki meg hibázik az is talán hamarbb visszajon ha nem sokat kell menni tobb kor hátrányba,de ez is csak egy olyan utolsó szalmaszál

Azt hiszem az nem titok hogy én szeretem az igazi NASCAR-t és ezzel a szimmel egy megnézett verseny után csak kicsit bele szeretném élni magam egy versenybe ezért fontosak nekem olyan részletek amit sokan megmosolyognak,az online verseny csak egy valamit tud felmutatni az AI ellen hogy mivel emberek ezért bármikor még az utolsó korben is hábázhatnak,eddig ez motivált de már elfogyott pedig elég kitartó voltam,amúgy ilyen 5 emberes online versenyt bármikor szervezhetunk magunk is amikor nem vagyunk fáradtak és foleg van kedvunk hozzá :))