51527
-
#47642 Seat Leon RTL-en most -
#47641 Boldog szülinapot
-
Toya #47640 Köszönöm mindenkinek! -
#47639 BSZ Toya! -
#47638 BSZ Toya! -
#47637 BSZ Toya! -
#47636 BSZ Toya!! -
IzI #47635 Gyertek escors-ba es megoldodik a letszam problema :) -
#47634 amig tobben voltunk azert se alltam ki semmilyen helyzetbol, mert hosszabb tav -> lehetseges sargak -> korvissza :) de nincs is mit ragozni ezen....
a fun race-ekkel csak az a baj, hogy nagyon tetnelkuliek. ezert jo a bajnoksag formatum ugy alapbol.
mondjuk egy olyan funrace ligaban (HNR mellett) benne lennek, aminel mind a schedule, mind a trackvalasztas ad hoc alapon megy, es jo sok eredmeny eldobhato, vagy a vegso eredmeny csak parositas egy 1 on 1 formatumban lezajlo kieseses rendszeru duel playoffnak, stb. stb.
OFF: GTP.. tokre elfelejtettem, hogy emiatt a palya miatt kezdtem nem szeretni ezt a modot, ui. kicsi szarny -> gyors kor, nagy szarny -> lassu kor... csak eppen kicsi szarnnyal elszallok a p*-ba, igy viszont, mittomen, mentem valami 3:39-et, a Light Breakout time meg 3:30 lesz v. 3:29:5, magyarul lesznek ufok szerintem a lightban is, mi meg szivhatunk
-
B Lori #47633 Igen,ez az egy ami még élvezetes az egészben de bevallom nekem már a kedd 25% is sok 5 emberrel,ahogy sajoati írta egyszeruen már ez se motiváció,azért menni másfél órát hogy talán egy helyet javíts vagy veszíts nincs értelme a bajnokság szempontjából meg pláne,ha egy kor után kilépsz minden versenyen akkor se vesztesz sokat,pl miért legyél 4-ik 5000 korrel ha 6-ik is lehetsz 50-el....talán még a rovidítést érdemes lenne megpróbálni egy 25-30%-ot az a 9-10 ember is kibírná és szorosabbá tudná tenni,akkor a 3-ik helyen nem azom godolkodsz hogy minek menjek még 1 órát hiszen ha kiállok akkor 5-ik lennék aki meg hibázik az is talán hamarbb visszajon ha nem sokat kell menni tobb kor hátrányba,de ez is csak egy olyan utolsó szalmaszál
Azt hiszem az nem titok hogy én szeretem az igazi NASCAR-t és ezzel a szimmel egy megnézett verseny után csak kicsit bele szeretném élni magam egy versenybe ezért fontosak nekem olyan részletek amit sokan megmosolyognak,az online verseny csak egy valamit tud felmutatni az AI ellen hogy mivel emberek ezért bármikor még az utolsó korben is hábázhatnak,eddig ez motivált de már elfogyott pedig elég kitartó voltam,amúgy ilyen 5 emberes online versenyt bármikor szervezhetunk magunk is amikor nem vagyunk fáradtak és foleg van kedvunk hozzá :)) -
#47632 Nekem egyenlőre a GTP-t is, meg a hozzá tartozó dolgaimat is felkéne telepítenem...Na persze, ha megtalálom...
Kicsit elvagyok havazva mostanság -
#47631 HNR Lightosok!!
Practice race: majus 19-en este 6-tol Q, majd Race, LeMans..
Kene menni, mert nagyon fontos esemeny lesz ez... Elo kozvetites, szponzorok, meg minden ;) ... Biztos ti is sokat gyakoroltatok mar offline, de...
Emellett erosen gondolkozom egy otodik pilota bevonasan, mert negyen oke, hogy megcsinaljuk, de ha esetleg valaki kiesik, harman bevallalnatok-e? (En igen. :) )
Ja, meg valami: egyreszt az OATAS nagyon szervezetten, komolyan all a dologhoz, maaasreszt, bekerult a naptarba egy evzaro, nem pontokra meno Isle Of Man Time Trial, lehet erre is keszulni. :)
+kedvcsinalonak:
Egy kis nosztalgia GTP
ps egyelore, amig nincs valtozas, akkor maradjon a Mazda, ma legalabbis azzal fogok tesztelni, de egyelore hajlok a Toyota iranyaba... -
#47630 hat igen, ez is egy apro porblema, hogy nem olyan egyszeru feltolteni a bajnoksagot, majdhogynem minden hibazas sarga zaszlos periodust valt ki, azt meg eleg nehez idegileg birni, ha emiatt esetleg tobben megszoljak.
sot, anelkul is, szerintem pl. az LFS-es sracot maximalisan tamogattuk, meg is 'elriadt'. (olyba tunik legalabbis.)
-
72TSanyi #47629 Bocsi a résztvevőktől, de tegnap 20 órakkor változott az esti programom, ami Doverrel nem lett volna együtt kivitelezhető!
-
72TSanyi #47628 Köszi az upload-ot! -
72TSanyi #47627 -
#47626 HBD -
#47625 Happy borzdéj -
#47624 Ez igy van!
Ja És BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! -
Toya #47623 Szerintem ne hagyd abba. Kifejezetten jó csatát vívtunk ketten és csak az utolsó kiállás után dőlt el a dolog (tegnap éppen a javamra - kedden pedig a te javadra).
Én egyáltalán nem unatkoztam. Érdekes dolog, hogy most az a gond hogy kevesen vagyunk. Az már fel sem tűnik senkinek, hogy sok versenyzőnél általában 10-15 körös zöld szakaszok voltak és elképzelhetetlen volt a zöld alatti pitelés (ami most természetes).
Akkor azzal lenne bajunk, hogy nincs verseny, most azzal van bajunk hogy kevesen vagyunk és nehezen akadunk a párunkra :) -
B Lori #47622 -
B Lori #47621 Ez az :))
egyelore az ARCA a remény,a bétateszterek jó véleménnyel vannak a grafika meg "másodlagos" de azért szebb mint az NR és ezek még csak béta képek......az iracing-nak ott a Late Model de valahogy olyan érzésem van hogy ha valamikor ki is adják nem biztos hogy mi hozzájutunk és ha igen itt nálunk az USA stock car versenyzés nem lesz sokkal népszerubb és választék meg lesz boven akkora már megcsinálják a GTR 1026-ik részét is :D -
#47620 hat ez az, hogy 9-10 emberrel eleg alacsony a moral. ha 20-an vagyunk, es ugy cseszem el, folytatom tovabb.
uj szimulator meg... az ARCA screenshotok nem voltak tul meggyozoek... az iracing-ben meg aligha lesz NASCAR -
#47619 -
B Lori #47618 Én meg meguntam ezt az ures pályán való korozést úgy hogy visszatérek az offline versenyzéshez,talán ha lesz egy új szimulátor nagyobb lesz az érdeklodés. -
#47617 en tuloltoztem magamat es miutan halalra izzadtam, ki akartam allni a pitbe, de nem birtam lelassitani... lol -
#47616 jó volt a mai mig nem ment el a gáz... -
#47615 THX! -
#47614 SZERVER INDÍTVA
CUP DOVER
200 kör, UK Setup, Moderate törés -
B Lori #47613 Ma eredeti Dover pálya -
#47612 Aki lemaradt volna innét letöltheti -
#47611 De az a piros a Norbié ami elöl megy :-) -
#47610 Sport1-en Leon kupa MOST.... de gaz, h majd minden auto piros :) -
#47609 Apróhirdetés fent jobb középtájon, vagy apronet.hu vagy a ph-n -
#47608 nekem nincs meg gateway, vmi oval jobb lenne, nem tul hosszan, darli pl ok -
B Lori #47607 #47569
Ez a másik amit elindítottál de ez se jó mert egy ezeréves konvertált,ha nincs fent a tobbi pálya akkor lehetne mondjuk Darlington-Nigh-t ha már a Cup-ban nappal mentunk meg hétvégén is ez lesz,persze csak akkor érdemes restartolni ha lesz érdeklodo :) -
#47606 thx, ez jó! :) -
#47605 SZERVER ELINDITVA!
HNR CTS Cup, Gateway, 35 kor, Moderate, CUSTOM Setup! :)
Egyelore nincs hozza semmilyen setup, igy ideiglenesen ez van;) -
#47604 Ati csak neked :-) -