\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • bcs78
    Jujj, meg lettem szólítva, válaszolnom kell. ;)

Hát jah, kiléptem Martinsvilleről, mert valóban idegesített a sok sárga, de nem hiszem hogy ebből az egy esetből általánosságban le lehet vonni bármilyen következtetést. Azért az a futam eléggé szélsőséges volt, elég ha csak megnézzük a reportot (a futam idejének 48%-a sárga alatt telt el). Kitartok a UK set mellett mert számomra jobb mint a fast2. Gyorsabb is vagyok vele (többnyire) és szerintem pályánként egy-egy óra gyakorlással bárki számára megszokható. Nyilván aki komolyabb célokat szeretne kitűzni maga elé, annak több gyakra van szüksége, de ez igaz a fast2-re is.

Azt hiszem nem volt olyan régen a tavalyi év utolsó fele, amikor fast2-vel mentünk, és nem mondhatnám hogy tömegnyomor volt. Ha visszaállunk fast2-re, létszám szempontjából szerintem tuti semmi nem változik majd. Akkor is volt ugyanígy set fikázás és disconnectelés. Én gyűlöltem a fast2-t miután egy ici-pici rutint összeszedtem, de újoncként nem pattogtam. Próbáltam alkalmazkodni.

Amúgy szerintem is teljesen felesleges szavazgatni, meg erről hosszasan vitázni, azt hiszem Alex fogta meg legjobban a dolog lényegét: itt nem a setről, meg a törésről van szó, hanem arról hogy ez mégis csak egy 2003-as játék, és mégis csak NASCAR. Ennyien vagyunk, pássz. Én csak azt tudom mondani, hogy nekem végülis teljesen mindegy milyen paraméterek szerint megyünk. Ha időm engedi jövök.

És végül: azt hiszem ennek a bajnokságnak majd az adja meg a kegyelemdöfést, amikor HaZso bomondja az unalmast a fast2 miatt. :D