51527
-
B Lori #47443 ...vagy az lendítti fel :DD
Egyszóval te is úgy látod hogy felesleges eroltetni :) -
#47442 Jujj, meg lettem szólítva, válaszolnom kell. ;)
Hát jah, kiléptem Martinsvilleről, mert valóban idegesített a sok sárga, de nem hiszem hogy ebből az egy esetből általánosságban le lehet vonni bármilyen következtetést. Azért az a futam eléggé szélsőséges volt, elég ha csak megnézzük a reportot (a futam idejének 48%-a sárga alatt telt el). Kitartok a UK set mellett mert számomra jobb mint a fast2. Gyorsabb is vagyok vele (többnyire) és szerintem pályánként egy-egy óra gyakorlással bárki számára megszokható. Nyilván aki komolyabb célokat szeretne kitűzni maga elé, annak több gyakra van szüksége, de ez igaz a fast2-re is.
Azt hiszem nem volt olyan régen a tavalyi év utolsó fele, amikor fast2-vel mentünk, és nem mondhatnám hogy tömegnyomor volt. Ha visszaállunk fast2-re, létszám szempontjából szerintem tuti semmi nem változik majd. Akkor is volt ugyanígy set fikázás és disconnectelés. Én gyűlöltem a fast2-t miután egy ici-pici rutint összeszedtem, de újoncként nem pattogtam. Próbáltam alkalmazkodni.
Amúgy szerintem is teljesen felesleges szavazgatni, meg erről hosszasan vitázni, azt hiszem Alex fogta meg legjobban a dolog lényegét: itt nem a setről, meg a törésről van szó, hanem arról hogy ez mégis csak egy 2003-as játék, és mégis csak NASCAR. Ennyien vagyunk, pássz. Én csak azt tudom mondani, hogy nekem végülis teljesen mindegy milyen paraméterek szerint megyünk. Ha időm engedi jövök.
És végül: azt hiszem ennek a bajnokságnak majd az adja meg a kegyelemdöfést, amikor HaZso bomondja az unalmast a fast2 miatt. :D -
#47441 apróhirdetés jobb középtájt felül -
B Lori #47439 Nembiztos hiszen látod hová jutottunk az ideális UK/real-al.....a hozzáálás a lényeg mert jelenleg ez volt tobbségbe szavaz,connect,hot lap, a pálya,setup stb. lefosozása,verseny,disconnect,és eltunik a kodbe majd egy unalmas péntek estén jé van HNR is akkor disconnect.....erre teljesen felesleges bajnokságot fentartani elég MSN szevasz,ráérsz,van kedved,igen,na akkor toljuk kicsit :) -
#47438 "A szavazásnál nem azt kellene figyelembe venni hogy nekem mi lenne az ideális"
elvileg sok idealis vagy eredoje valahol a bajnoksag idealis vagya, nem? :)
egyebkent meg annyit meger szerintem a dolog, hogy egy kicsit ragodjunk rajta, probaljuk megmenteni, par verseny alatt ugyis kiderul, h a most gyozni latszo Fast2/real-lel mekkora jobb lesz-e a helyzet. -
#47437 5 Fast2 /real (BLori, Gordon, Met, Toya, TSanyi)
3 Fast2 / moderate (Juan, Met, Toya)
2 UK / real (HaZso, sajoati)
4 UK / moderate (Blori, HaZso, sajoati, TSanyi)
8 / 12
+1 UK / real (Bcs) (ha iksz az allas, a te szavazatod dont, de csak a HNR tabla alapjan 50%-nal tobb futamon reszt vettek szavaznak most) -
72TSanyi #47436 fast2/real
UK/moderate
Bízva a fast2 tömegeket megmozgató erejében, az év eleji szavazatomat megmásítva most változtattam! -
B Lori #47435 Én még mindig úgy látom hogy a lényegen átsiklunk,hiába szavazunk meg bármit attól nem változik semmi,Dénes pl. jogosan felhozta hogy nem a balesetek kovetkezményeit kell simítani hanem azokat elkerulni,de hogyan,senkit nem kényszeríthetunk hogy napi 4-5 órát gyakoroljon hogy akár becsukott szemmel és fél kézzel is végigmenjen ezért sokkal egyszerubb ha bekapcsoljuk moderate-t vagy pl. bcs,nemrég kiléptél a versenybol mert sok a sárga de azért mégis az UK/real-t részesítenéd elonybe,a fast-al szembe amivel nincs annyi hiba,ha lemegy ez a szavazás gondolod hogy péntekre hirtelen mindenki profi lesz és nem rontanak? A hibázáshoz kapcsolódva még az is érdekes jelenség hogy mindenkit idegesítt a sok sárga hogy kilokik stb. de ki az elkoveto mert az nincs és így úgy tunik ha visszaolvastok mint ha mindeki maga lenne a tokéletesség megtestesítoje csak az a másik.......ha így van akor csak meg kel keresnunk a személyeket akik tonkreteszik a versenyeket eltiltani és minden rendbe lesz,csak azt nem tudom hogy ki indulna
A szavazásnál nem azt kellene figyelembe venni hogy nekem mi lenne az ideális hanem az egész bajnokság számára hogy hogyan lenne legalább valamennyire értelme az egésznek,csak azért mert múltja van ennek a bajnokságnak nem érdemes eroltetni. -
#47434 np, minden input jol jon, meg te leszel majustol, szoval azert is irtam +1-nek. :) -
#47433 Ja bocs, benéztem a jogosultságomat... csak átfutottam a postokat. -
#47432 4 Fast2 /real (BLori, Gordon, Met, Toya)
3 UK / moderate (Blori, HaZso, sajoati)
7 / 12
+1 UK / real (Bcs) (ha iksz az allas, a te szavazatod dont, de csak a HNR tabla alapjan 50%-nal tobb futamon reszt vettek szavaznak most) -
#47431 UK/real -
#47430 4 Fast2 /real (BLori, Gordon, Met, Toya)
7 / 12 -
#47429 fast2/moderate
fast2/real -
#47428 3 Fast2 /real (BLori, Gordon, Toya)
2 Fast2 / moderate (Juan, Toya)
6 / 12 -
#47427 UK/real
UK/moderate -
#47426 fast2/moderate -
#47425 vak vagyok
3 Fast2 /real (BLori, Gordon, Toya)
1 Fast2 / moderate (Toya)
1 UK / real (sajoati)
2 UK / moderate (Blori, sajoati)
4/10 (11?12?) -
#47424 :) 10-en nem annak tekintik es ok nezik is a forumot nagyjabol. -
B Lori #47423 Nem akarom elvenni a kedved de nem csak a versenyrészvétellel van gond hanem a forumot se nagyon figyelik,de még ha meg is szavaztatod akkor se biztos hogy javul a részvétel vagy csak egy darabig mert most ilyen felhajtás van korulotte,csak akkor van értelme ha ezt nem tehernek vagy kotelességnek tekinti valaki. -
#47422 2 Fast2 /real (BLori, Gordon, Toya)
2 Fast2 / moderate (Toya)
1 UK / real (sajoati)
2 UK / moderate (Blori, sajoati)
4/10 (11?12?) -
#47421 Ez igy van ahogy irod, ezzel a setel nem tudnk jó versenyeket futni.
De mivel ez a set nem igazán alkamas a küzdelmes versenyekre, ezért voltunk kénytelen a moderate törést választani.
És hogy megértsd miért jó ez:
A Uk nehéz set ezért sok baleset van. Nem azért van baleset mert az emberek szánt szándékkal neked mennek hanem azért mert nem urai az autónak. Ezért jó a Modarate törés mert az esetleges baleset után tudja folytatni az aki szenvedte a balesetet. Ha megy a Uk set és visszaáll a Fast2 igenis Realis törés kell. De Uk val ez nem megoldható.
Igaz azt is hozzá teszem hogy aki balestet szenvedet a moderate törés bevezetése óta ugyan ugy lelépett. Szóval lehet nem változott semmi.
Én viszont azt mondom hogy ez a próblémád és ha reáll van vissza jössz akkor péntektől legyen Reall. -
B Lori #47420 Nálam inkább ez:))
Fast2 /real
UK / moderate -
#47419 (csak olyanok szavazzanak, akik eredmenytol FUGGETLENUL indulnak, tehat pl. en attol meg megyek, h nem ikszeltem be a fast2-t, ha az nyer.) -
#47418 2 Fast2 /real (Toya, Gordon)
2 Fast2 / moderate (BLori, Toya)
1 UK / real (sajoati)
1 UK / moderate (sajoati)
4/10 (11?12?) -
#47417 Fast2/real -
#47416 3 out of 10 hehe -
#47415 OK, akkor szavazas, revisited:
Milyen setup / tores legyen (1 embernek tobb valasztasa is lehet (kb. = a 'mindegy' valasszal), a vegen osszeadjuk es kijon az eredmeny)?
1 Fast2 /real (Toya)
2 Fast2 / moderate (BLori, Toya)
1 UK / real (sajoati)
1 UK / moderate (sajoati)
2 out of 12 (jogosult a lenti 10 + TSanyi es Juan)
Total 2 out of 10 (12 ha az 5 versenyeseket is vesszuk)
-
B Lori #47414 Most már sajnálom hogy nem nyilvános volt a szavazás mivel elég szoros lett az eredmény lehet hogy pont azok gondolják komolyabban akik nem a jelenlegi rendszerre szavaztak...én is fast2-os vagyok és moderate toréses mert én azt szeretném ha minél tobben minél szorosabb versenyt mennénk,a keddi nap ezt be is bizonyította hogy akár 3-an is jól szórakozhatunk és a torés eggyáltalán nem tesz vakmerobbé sott olyan érzésem van hogy inkább óvatosabbak lennénk,most pénteken Richmond-ba 40 kor 3x kopással is jó volt:))
Ha mindenáron fent akarjuk tartani a bajnokságot én azt mondom hogy akár 10-en is lehet jobb verseny mint 20-an ha az a 10 be is fejezi és nem -1 kor kulombségekkel,35-40% 2x kopással fast2+realtorés vagy UK+moderate mukodhetne,szoros is lehetne meg a taktikázásnak is lenne helye,gyakorolni se kellene sokat és a verseny nagyjából 1 óráig tartana :) -
Toya #47413 Nekem nincs semmi gondom. Bár én nem titok, hogy a fast2-re voksoltam a jelenlegi beállítással is eltudok vegetálni a mezőnyben, hol elől, hol hátul. Ha az időm és a munkám engedi akkor indulok. Néhány társunkhoz hasonlóan én is melóból lógok el a futamokra, szóval ez az oka ha nem mindig indulok.
Nekem mind1, hogy milyen beállítással megyünk, milyen pályákon, milyen töréssel, de hogy én is primadonnáskodjak egy kicsit én sprint verseny miatt tuti nem jönnék el melóból :) -
B Lori #47412 Csak az a gond hogy ha visszateszed a realisztikus torést meg a fast setupot akkor 2 visszajon 3 meg elmegy.......én régebben visszanéztem a fórumot hát az általad említett idoszakban se volt fenékig tejfel az élet sott személyeskedések is elofordultak de ahogy Alex írta akkor még meg volt az akarat míg most már egyszeruen meg van unva ha van sapka azért ha nincs azért,idén Daytona-ba és California-ba 18-an voltunk mert a bajnokság kezdete volt és bizonyos fokig újdonságként hatott,de utánna szép csendben elfogytak és csak nagyon kevesen jelezték hogy valójában mi a gondjuk :( -
#47411 Tudom,hogy milyen lenne a reális versenyzés...valószinüleg a teljestáv örültség lenne (sokan dolgoznak másnap) a nagyobb mezöny már nem az (volt amikor 20-25-en voltunk huzamos ideig) a törésdolog márcsak az utolsó dolog ami nálam "betette a kulcsot" de nem jelntéktelen.Korábban leirtam az elözményekkel van a baj és nem a következménnyel.Nem a "törés" miatt nem jövök hanem,hogy a HNR-t nem ilyennek szoktam meg...
Amikor kezdtem a top10-ért megkellett küzdeni,most alapból megvan,hogy az 5-be ki kerül az meg szinte lutri.Nem tudunk ezzel a settel élvezhetö versenyeket futni mig elnem fogyunk és "elférünk" a pályán ez a baj.
Ez nem szimpatikus nekem-ezt nem találomkellöen "realisztikusnak".
Teljes realisztikuság csak egy illuzió olyan nincs és nem is lesz. -
B Lori #47410 http://coscar.i-line.cz/index.php?kam=news
Ez egy Cseh-Lengyel bajnokság volt,a legfelso hír tavaly szeptembérében az hogy létszámcsokkenés miatt befejezték,a csokkenés okai szintén le van írva azt hiszem mindenki számára értheto módon..... -
#47409 bakker, valaki nem tud esetleg tars ligakrol a kornyezo orszagokbol? ugy megneznek parat.... -
#47408 8 + TSanyi + bcs + egy fel Juan :) = 10.5
-
#47407 Én májustól leszek aktívabb, de ezt már korábban jeleztem itt. -
#47406 a 15 egy korrekt létszám sztem egy HNR esetében elvárható :))...de pl. ha egy "jó" pálya van és vagyunk 12-en akkor nem lépek ki hanem versenyzek... -
#47405 TD. nem jön mert nem reális a törés.
IzI-nek hosszú
Juan meg ha vagyunk 15-en.
Magyarul 8-an esetleg ha nem jön közbe semmi. -
72TSanyi #47404 Én nem mondtam, hogy nem versenyzem tovább! Pénteken pl. újra leszek! -
#47403 jah, nem faradt, csak alvo. ;) kornyezo orszagoknak vajon vannak sajat bajnoksagaik? lehet celszeru lenne osszevonodni veluk lol.