\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
    Én még mindig úgy látom hogy a lényegen átsiklunk,hiába szavazunk meg bármit attól nem változik semmi,Dénes pl. jogosan felhozta hogy nem a balesetek kovetkezményeit kell simítani hanem azokat elkerulni,de hogyan,senkit nem kényszeríthetunk hogy napi 4-5 órát gyakoroljon hogy akár becsukott szemmel és fél kézzel is végigmenjen ezért sokkal egyszerubb ha bekapcsoljuk moderate-t vagy pl. bcs,nemrég kiléptél a versenybol mert sok a sárga de azért mégis az UK/real-t részesítenéd elonybe,a fast-al szembe amivel nincs annyi hiba,ha lemegy ez a szavazás gondolod hogy péntekre hirtelen mindenki profi lesz és nem rontanak? A hibázáshoz kapcsolódva még az is érdekes jelenség hogy mindenkit idegesítt a sok sárga hogy kilokik stb. de ki az elkoveto mert az nincs és így úgy tunik ha visszaolvastok mint ha mindeki maga lenne a tokéletesség megtestesítoje csak az a másik.......ha így van akor csak meg kel keresnunk a személyeket akik tonkreteszik a versenyeket eltiltani és minden rendbe lesz,csak azt nem tudom hogy ki indulna

A szavazásnál nem azt kellene figyelembe venni hogy nekem mi lenne az ideális hanem az egész bajnokság számára hogy hogyan lenne legalább valamennyire értelme az egésznek,csak azért mert múltja van ennek a bajnokságnak nem érdemes eroltetni.