\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • gordon 24
    Ez sok esetben igy van. És nekem sem tetszik hogy valaki egy picit koccan és máris kilép. Én a multkori cts egy teljesen motorhibás használhatatlan autóval csináltam végig. TD idén már többször full hibás törött autóval ment végig. Ez a normális nem az ha kicsit törik le is lép. Na mind1. Szerintem van értelme, de azért kicsit változtatni kéne. Azon kívül szerintem tényleg csökkenteni kéne a versenytávot. Igaz ezzel magam ellen beszélek mert én szeretem a NASCAR-nak ezt a hosszú lebonyolitását (mondjuk tegnap már nekem is elegem volt), de lehet hogy többen jönének és talán többen is maradnánk a végére.

És még annyit, hogy nem az első körben kell megnyerni valamit. A restartok és a startok után olyan marha agresszív mindenki hogy hihetetlen utánna meg lassul, ha eljut odáig. A restart-nál tört össze tegnap engem GIO.(nem baj ne érds félre), de ott is az volt hogy két hibás autó volt elöttünk TD, és Viktor én lassaban mentem , hogy lássam mit csinálnak a törött autókkal és Gio nekem jött.Ez is hasonló dolog. Ha nem akarna az első kanyarban előzni ez sem történt volna.

És még1. Ha uj versenyző jön mint pl tegnap viktor akkor nem rögtön egy 250 körös CUP futamon kellene kipróbálni, hogy ismeri a szabályokat stb.. Tegnap TD 30 kör hátrányban volt, Viktor 1 kör hátrányba, de mivel nem ismeri a szabályokat nem ment ujra indításnál előre. Ezért TD majdnem 2x kapott fekete zászlót, és ezért is volt a későbbi baleset amiért mind2-en kiléptek. Szóval szerintem amikor valami uj versenyzőt szerezünk, akkor egy próba futamon kellene kipróbálni, ami egyébként a szabály rendszer egyik pontja.. Vagy nem jól tudom?