51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
    Nemhiszem mert Viktor már pénteken versenyzett.
  • Alexease
    Meg az nap valaszoltam neki, megadtam az szerver elereseket.

ui.: Utananeztem, Viktor(LFS) neven van egy elfogadott jelentkezo, neki valaszltam. O az?
  • gordon 24
    Én nem ezért irtam a dolgot.. Nagyon örülök hogy uj versenyző jön..

Csak olyanokra gondolok hogy a NASCAR szabályrendszerrel tisztában van-e. Pl hogy sárgánál előre mehet ilyesmi. Tudom hogy nehéz, én is küzdöttem amikor ide kerültem.
  • DTap
    Csak annyit,hogy ezzel a settel hideg gumival (főleg rajtoknál) még mi is okozunk egymásnak meglepetést hát nem irigylem azt aki most kezdi a nulláról.
  • DTap
    Senki sem úgy született,hogy tudja majd beletanul,biztos lesz neki is nehéz pillanata mint ahogy mindannyiunknak volt.Az újoncokkal kicsit türelmesebbnek kell lennünk másképp elmegy a kedvük aztán elfogyunk szépen lassan.
    Engem is kiütöttek sárga alatt hátulról pénteken nem szedtem le a fejét mert elsö versenye volt.Nekem is rengeteget segitettek az LFS-ben mert néhány dolog egész máshogy van ott gondolom visszafelé sem egyszerü a váltás.
  • gordon 24
    Szerintem igen!!

• gordon 24
    Örülünk neki!!! Szabályokkal tisztában van? Csak hogy ne legyen gond.
    Holnap teszt vesreny? Én kedden nem leszek sajnos!
  • DTap
    Alex ahogy idöd engedi nézz utánna pls!
    Mégegy kérdés Mindenkihez 86-os rajtszám szabad ugye? Nekem ugyrémlik igen.
  • DTap
    Razor üzenetét továbbitanám (még nem járt le neki a 24 óra):

Sziasztok!
    Razor vagyok szeretnék veletek menni minnél hamarabb a bajnokságban már jelentkeztem is a HNR oldalon (múlt csütörtökön) kérem az illetékest jelezzen vissza (az LFS-ben van érvényes szervertagságom).
  • spect16
    Köszi.
  • B Lori
    http://www.nr2k3tracks.com/n2k3tracks.html
  • spect16
    Szaisztok. Kéne egy kis help. N2002 és N2003-hoz keresnék pályákat. Előre is köszi.
  • 72TSanyi
    A Busch már nem aktuális, de a Nextel futamot 19.30-tól tudod nézni a TVUPlayer-rel.
  • IzI
    neten lehet majd nezni busch-t?
  • haga41
    köszi
  • Met
    Patch és no cd
  • haga41
    helló mindenkinek

crack.exe -re lenne szükségem hogy egyáltalán tudjak játszani, úgy látom ez már páratoknak már sikerült

szóval sehol nem találok biztonságos file-t (a gugli sokat talál ugyan) de mindenféle humbug oldalra nem tartom egészségesnek bemennem

előre is kösz ha valaki segít

üdv.
  • gordon 24
    Végülis nem rossz ötlet. De azért azt hozzá tenném hogy szerintem, egységesnek kell lennie a seasonnak. Ugyhogy én a köztes 35%-ra szavazok és moderate törésre. 2x-es kopás is lehet, az ugy izgalmasabb.
  • B Lori
    FFB hatás van,ha komolyan érdekel klikk a bannera,ott minden részletesen le van írva
  • B Lori
    Én elso kisérletre 40%-ot és moderate torést tennék,vagyis nagyjából 1 óra legyen mert ugye akkor meg az van hogy nem érdemes gyakorolni a rovid versenyre,az ilyen pályákon mint Martinsville akár 30% is elég,a 2x kopást is érdemes lenne megfontolni.
  • gordon 24
    Igy van!! Valahogy én isigy érzem!! Valamit kellene tenni mert ennek igy egy nagy halál lesz a vége.
  • B Lori
  • B Lori
    Vagyis a hozzááláson múlik minden :)

Persze lehet mondani hogy nem kell komolyan venni,más is érdekel,van fontosabb dolog is stb. de akkor azt jó lenne elore kozolni és akkor ahhoz igazodnak az emberek,22-en szavaztak és csak a fele versenyez,hol a tobbi,minek szavazott és szólt bele olyanba amit nem csinál,lehet hogy pont azok versenyezenek akik nem is a végeredményre szavaztak,változtatni is lehetne vagy legalább AI-t de akkor megint az van hogy nem kell semmi új jólvan ez így,aztán jon a péntek megint kevés az ember aki ott van panaszkodik hogy ez nem jó az nem jó és aztán disconnect......

Akkor fogom az AI-t és megyek offline amikor kedvem tartaj és nem kell igazodni senkihez,vagy azon kevesek akiket érdekel akár saját szerveren is tudnánk menni akkor amikor megeggyeznek és ráérnek,nem lenne kotott idopont meg fáradt ember stb.
  • robotnyk
    kicsoda???!

• B Lori
    Tudom ez csak egy ironikus megjegyzés volt hogy akár így is lehetne mert biztos vagyok benne hogy senki nem élvezte a sárga zászlós idoszakot,amúgy te legalább megpróbáltad van aki egyszeruen nem is jon az ilyen pályára....

• gordon 24
    Ez sok esetben igy van. És nekem sem tetszik hogy valaki egy picit koccan és máris kilép. Én a multkori cts egy teljesen motorhibás használhatatlan autóval csináltam végig. TD idén már többször full hibás törött autóval ment végig. Ez a normális nem az ha kicsit törik le is lép. Na mind1. Szerintem van értelme, de azért kicsit változtatni kéne. Azon kívül szerintem tényleg csökkenteni kéne a versenytávot. Igaz ezzel magam ellen beszélek mert én szeretem a NASCAR-nak ezt a hosszú lebonyolitását (mondjuk tegnap már nekem is elegem volt), de lehet hogy többen jönének és talán többen is maradnánk a végére.

És még annyit, hogy nem az első körben kell megnyerni valamit. A restartok és a startok után olyan marha agresszív mindenki hogy hihetetlen utánna meg lassul, ha eljut odáig. A restart-nál tört össze tegnap engem GIO.(nem baj ne érds félre), de ott is az volt hogy két hibás autó volt elöttünk TD, és Viktor én lassaban mentem , hogy lássam mit csinálnak a törött autókkal és Gio nekem jött.Ez is hasonló dolog. Ha nem akarna az első kanyarban előzni ez sem történt volna.

És még1. Ha uj versenyző jön mint pl tegnap viktor akkor nem rögtön egy 250 körös CUP futamon kellene kipróbálni, hogy ismeri a szabályokat stb.. Tegnap TD 30 kör hátrányban volt, Viktor 1 kör hátrányba, de mivel nem ismeri a szabályokat nem ment ujra indításnál előre. Ezért TD majdnem 2x kapott fekete zászlót, és ezért is volt a későbbi baleset amiért mind2-en kiléptek. Szóval szerintem amikor valami uj versenyzőt szerezünk, akkor egy próba futamon kellene kipróbálni, ami egyébként a szabály rendszer egyik pontja.. Vagy nem jól tudom?
  • bcs78
    Ne forgasd ki a szavaimat. ;) Én ilyet nem mondtam.
  • B Lori
    Az itt a legnagyobb probléma hogy már nem sok embert érdekel igazán ez az egész és csak részt veszunk mert van,a pályától kezdve a setupig mindig szidva van valami,Martinsville nem jó mert kicsi,,Daytona nagy szinte kanyarodni se kell az meg azért szar,nem is tudnák olyan versenyt mondani ahol a "fos" jelzo nem jelent volna meg,egyszóval nem akarásnak nyogés a vége és ezzel nem a hibázásra célzok mert az mindenkivel megesik,emberek vagyunk de sokszor olyan érzésem van hogy van aki alig várja hogy torténjen valami hogy leléphessen,sott van aki már azt se várja meg,így van ennek még valami értelme?
  • Torry
    Hihi!

Látom kevesen vagytok.
    Ha be tudom szerezni a játékot, akkor én is indulnék. MOndjuk nem sokat ér +1 hátul kullogó valaki
    FFB hatás mennyire vana játékban? Mert még csak most érkezik a pót adapter a kormányomhoz.
  • DTap
    Ezt mondom egy ideje szerencsjátékra jobban hasonlit amit idén csinálunk...
  • DTap
    Nem is indultam mivel a vonatom késett és csak 22.20-kor ért be Szombathelyre ahhoz képest nem is volt sok a 33-34 kör minusz amivel kezdtem (sok sárgáról maradtam le).A sárga alatti hátulról való belémszállás pedig végképp értelmetlenné tette,hogy a 40 körre duzzadó hátrányommal (és motorház nélkül) továbbmenjek azért léptem ki.
  • B Lori
    Ez igaz.....legkozelebb megeggyezhetnénk a végeredménybe mint a sakkba és mindenki kilép,akkor nem fogunk unatkozni sott az se lesz aki sárgát csináljon :)

• bcs78
    Márpedig ez egy kilépési ok, legalábbis nálam ez volt az ok. Nem a sárgával volt a gondom, hanem azzal hogy szinte csak sárga alatt mentünk. Én is tudom, hogy volt a valóságban is olyan verseny, amin volt vagy 15 sárga zászlós periódus. De ne felejtsd el, hogy mi féltávot mentünk, negyed akkora mezőnnyel, és ezt figyelembe véve azért eléggé gáz volt, hogy az első 70 kör alatt volt vagy 5-6 sárga zászlós periódus.
  • gordon 24
    Szerintem is érdemes ezen elkondolkozni.

A Moderate törés azért lenne jobb mert akkor akik kiesnek amiatt hogy az autó toltálra megy. Talán végig menne, és nem 5-en maradnánk a végére.

Az 50%-on valóban érdemes elgondolkozni, mert 5 autóval meg max 10-el ennyit menni értelmetlen. Kb 30%-elég lenne. 20% cts, 30-35% Cup. Nincs értelme többnek.

Aki meg annyit vagy netán többet akar menni az offline, vagy akár online is megtehetné de akkor csak AI-val van értelme. Ebbe benne lennék de ugye a server csak 2-napon elérhető ezért ezt a bajnokságban nem érdemes. Max saját hosttal.
  • gordon 24
    Mondjuk ez nem egy kilépési ok.. Ez NASCAR itt sajnos az igazi versenyeken is előfordul hogy sok a sárga. 1 versenyen nem egy pályán van 15-17 sárgás rekord. Unalmasnak unalmas a sárga alatti araszolás de ez része ennek a sportnak.
  • IzI
    Moderate-al is unalmas lenne.Ekkora letszamnal nincs ertelme 50%-ot menni
  • bcs78
    Nekem a realistic töréssel nem volt bajom. Írtó unalmas volt, hogy állandóan csak sárga zászló alatt tötyörgünk. A 70. körben az egyik sárga alatt ki is léptem, pedig a verdám eléggé patent volt.
  • B Lori
    Én meg azt hittem el se indultál az elején
  • B Lori
    Az érdekes helyzet volt,most néztem ismétlésbe,észre se vettem hogy felborultál,az én autómnak meg szinte semmi baja nem lett,szerintem itt az online miatt valahogy a sérulést rosszul kezeli a gép,nemhiszem hogy a pályának koze lenne ahhoz hogy leált a motrod......amúgy bocs hogy nem tudtam megálni de elotte is volt egypárszor hogy így kivulre sodrodtál és most is ugy nézett ki hogy megfogtad és mész tovább én is gyorsítottam és akkor jott a megcsuszás,már hiába fékeztem és kikerulni se tudtalak.
  • gordon 24
    Na végeztünk. Hát hogyis fogalmazzak. Nem volt egyszerü. Végére maradtunk 4-en. Ennyit nem küzdöttem Martinsvillbe még soha. Nem bánom hogy vége. Na mind1.. Remélem Texasba többen leszünk.

És érdemes lenne a moderate törést beállitani, mert ez igy nagyon szar hogy az amugy is kevés 10-emberből 4-en maradunk. Szóval szerintem szavazzuk meg és Texasba moderate töréssel menjünk!!!
    CTS-be bevállt.