\"Nascar\"




HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • FREAK
    #37
    na megvolt egy gyors teszt, akkor értékelném

    Látvány: tökéletes, még szebb, mint az előző (persze várható volt)! Ami legjobban megdöbbentett, az a cockpit nézetben tapasztalható jelenség, amikor egy másik autó ÁRNYÉKOT VET A FÜLKÉN BELÜLRE!! Hihetetlen nagy fílingje van, bár sajnos, amíg egy 300x100-as részen lehet csak kilátni, addig én maradok a kevésbé realisztikus motorházas nézetnél (ami igazából a tetőről van véve). Füst, por kegyetlen jók, és mindez full HIGH beállítások mellett lazán szalad egy szar MX440-en!!!

    Hangok: a másik döbbenet.... Ha a 3D be van kapcsolva, egyszerűen magába szippant a versenyélmény, a fal mellett fülsüketítő a motorzaj, és eleve a motorhang változatosabb, szebb.

    AI: valószínűleg gyúrtak rajta, mert sokkal kevesebb a hülye koccanás, rázós helyzetekben mostmár a gép is hajlandó a saját hátrányára dönteni, és a draft train egy olyan szintű alkalmazásával találkoztam pár kör alatt, amilyet az előző részben csak nagyon ritkán tapasztaltam.



    Kérdés: kedvenc superspeedway-emet, Talladega-t átépítették??? Vagy mitől lassult?? Eddig az összes részben 180 MPH fölött padlógázzal lehetett venni a kanyarokat, most meg le kell engedni 175-ig LEGALÁBB. Arról nem is beszélve, hogy kinézetre sem ismerős, sokkal de sokkal meredekebb kanyarokra emlékeztem..... Lehet, csinálok pár összehasonlító shotot....