51527
-
#46 Persze a Demo-t. Ha kint lenne akkor nem csak 17 kort mennek:))) -
#45 De még nincs kinnt a teljes nem? Vagy a demót nyúzod ennyire...
Furdal itt a kíváncsiság.. :)) -
#44 Nascar estet tartottam:))
Egy tucat baleset, motor leegetes, defekt stb. Es mind a futamok vege fele, jo poziciokban. Alig tudtam rendesen beallitani, hogy vegig tudjak menni egeszsegesen, es meg jo helyen is vegezzek.
Aztan csak osszejott egy "komoly" 5. hely. (90% AI, 17 kor)
Igy hosszabb teszteles utan, tenyleg jo ez a game. Es az FFB valami brutal. Nagyon reszletes, es kegyetlen eros.
Azt hiszem, komoly Nascar szezonnak nezek elebe:))) -
#43 olvastam hogy ez lopott demo:)) es majd jon a Papy altal kiadott mert szerintuk ez nem tukrozi a valosagos alapotot:) -
#42 ezt kizárólag kormánnyal lehet játszani........ FFB király, a szokásos.... nem árt 50% alá tolni az erejét -
#41 Na akkor úgy hallo megvan a hangulata.
Szuper. Akkor nálam helye lesz. Próbálta valaki már kormánnyal? FF meg ilyesmi... -
#40 egyrészt
másrészt meg (úgy vettem észre) sokkal pörgősebben taktikáznak draft közben, most nem egyszer találtam magam egy dupla "train" belső részéből hirtelen egyedüli harmadikként a külső íven, és már vehettem is elő a zsepit, hogy búcsút intsek nekik
VISZONT ugyanezt az AI magában is eljátsza, tehát a többiek is kerülnek hasonló helyzetbe -
#39 Igen a "vonatozas" mar kellemesebb. "Engedekenyebbek" az ellenfelek. Nehany koros "tapadas" utan elore ugrotam egyet, es meglepodtem, mert normalisan beengedtek. Persze csak annyi helyet adtak, hogy eppen befertem:)))
De ha csak beprobalkoztam, es nem volt akkora az elonyom, akkor mintha ott sem lettem volna:))) -
#38 hihi, 175MPH visszavonva, rendes setuppal minden a régi 190MPH körül lehet szaggatni :D
de kinézetre akkor sem ugyanaz........ -
#37 na megvolt egy gyors teszt, akkor értékelném
Látvány: tökéletes, még szebb, mint az előző (persze várható volt)! Ami legjobban megdöbbentett, az a cockpit nézetben tapasztalható jelenség, amikor egy másik autó ÁRNYÉKOT VET A FÜLKÉN BELÜLRE!! Hihetetlen nagy fílingje van, bár sajnos, amíg egy 300x100-as részen lehet csak kilátni, addig én maradok a kevésbé realisztikus motorházas nézetnél (ami igazából a tetőről van véve). Füst, por kegyetlen jók, és mindez full HIGH beállítások mellett lazán szalad egy szar MX440-en!!!
Hangok: a másik döbbenet.... Ha a 3D be van kapcsolva, egyszerűen magába szippant a versenyélmény, a fal mellett fülsüketítő a motorzaj, és eleve a motorhang változatosabb, szebb.
AI: valószínűleg gyúrtak rajta, mert sokkal kevesebb a hülye koccanás, rázós helyzetekben mostmár a gép is hajlandó a saját hátrányára dönteni, és a draft train egy olyan szintű alkalmazásával találkoztam pár kör alatt, amilyet az előző részben csak nagyon ritkán tapasztaltam.
Kérdés: kedvenc superspeedway-emet, Talladega-t átépítették??? Vagy mitől lassult?? Eddig az összes részben 180 MPH fölött padlógázzal lehetett venni a kanyarokat, most meg le kell engedni 175-ig LEGALÁBB. Arról nem is beszélve, hogy kinézetre sem ismerős, sokkal de sokkal meredekebb kanyarokra emlékeztem..... Lehet, csinálok pár összehasonlító shotot.... -
#36 na most nézem meg, fél óra múlva eredményhirdetés -
Toya #35 Ja még valami...
Minden híresztelés és információ ellenére a program tökéletesen fut DirectX 8.1 alatt is. -
Toya #34 Számomra elég meglepő a program.
Nem nagyon szoktam a Nascar sorozatot cockpitből nyomni mivel ehhez a nézethez sok gyakorlásra van szükség - helyette inkább a motorháztető nézetet szoktam az online versenyeken alkalmazni.
Most azonban kipróbáltam cockpit nézetből a programot (első sorban a koszolódás miatt) és meglepett, hogy 98%-os ellenfelekkel szemben is esélyem van a győzelemre sima fast setuppal.
Képzeljétek el majd akkor milyen eredmények lesznek itt rendes beállításokkal.
Grafikailag és fizikailag nagyon rendben van a program, a hangok és a törések szuperek, az ai végre megfelelően közlekedik (már olyan is történt velem, hogy négyen fordultunk egymás mellett a kanyarban), de az erősséget még be kell majd lőniük.
Remélem valaki majd elkészíti a 2003-as évnek megfelelő erőviszonyokat, mert ez így elég illúzió romboló. -
djcom #33 Nincs...bezártunk sajna:( -
#32 jól látom, hogy az üveg bepiszkolódik ha előtted elfüstölnek?
Nem rossz... -
#31 Na meg volt az elso verseny, eleg gazul sikerult...
-
#30 nem ide tartozik de nem találom a warezoldalad....megvan még ? -
djcom #29 Nem rossz,nem rossz..... -
#28 50k-val jön -
#27 jah (most olvastam. :)) -
ronny666 #26 Ez egyszerűen nagyszerű!
Nem jutok szóhoz....... -
#25 :) -
#24 mondjuk a képek akár a 2002-ből is lehetnének -
#23 lol, látom forró és puha az aszfalt :D -
#22 süti! Gondoltam, hogy dolgozol, csak úgy eltűnntél azt hittem leálltál gémelni. :)
Jók a képek...
Jó lesz ez a játék. :) -
#21 Sajnos en sem tudok tesztelni, mert dolgozok:((
De azert egy frontipuszit csinaltam:)))
Ket percet mentem, de jo! Tetszik. Oldalrol koccantunk egy kicsit, es mar valami reszelte a kereket...
Itt van ket kep, csak kutyafuttaban:
-
#20 rendicsekkk! -
#19 élvezzük ki az utolsó igazi Nascar-t, mert jövőre már az EA viszi tovább, az meg nem sok jót jelent...... -
ronny666 #18 Én is szedem le, már 98% és piszok lassan jön, a kíváncsiság teljesen kifúrja az oldalam....
Majd jelentkezem, hogy mi újság..... -
#17 aztán nem eltűnni, mint Alexease!!!! :))
Ide visszajöni és áradozni tessék... :) -
djcom #16 Valaki kipróbálta már?Most szedem:)))) -
#15 na Alexease meg nyomja a mázlista... nem is fogjuk látni egy ideig. :)
Speak to ME! -
#14 persze csak próbáltam Salamoni döntést hozni. :) -
#13 persze nyilván van közük egymáshoz, de ez mindig két teljesen független motor, egy a mozgás fizika másik a törés -
#12 :( -
#11 :) kétlem... -
#10 egeres irányítás van? :) -
#9 ez már egy mésik kérdés. :)
Amúgy részben van mert a gravitáció és az elemek eldeformálódásához köze van ám a fizikának. :)
Mondjuk gondolom, Freak te meg az autók viselkedésére gondolsz. :)
Engem mind2 érdekel. :) -
#8 A képeken már lehetett látni, hogy a törésmodel jobb mint az eddigiek. Nem akartam túl brutálisnak tűnni, hogy ez után érdeklődjtek. :)
De mostmár érdekel!! Mi marad a kocsikból egy "szembefordulásos tökiggáz" után? :)
Várjuk Alexease! Majd nyilatkozz! :) -
#7 a törésnek mi köze a fizikához???